under Allmänt, Inlägg, Kinky & udda, Lilla hemliga jag, MinaLustar, Produkttester

Jag har nu min vackra glasplugg som fyller rumpa. Lika skön som vacker!

Delen innan stoppet på pluggen är bredare än dom flesta. Tillräckligt stor för att behålla kvar i rumpan och fortsätta med det man ska göra under dagen. Den sitter jätte skönt och har ingen känsla av att den ska ramla ut, utan den sitter helt perfekt.

Jag tänkte åka iväg och handla lite innan jag tänkte leka ordentligt med mina hål. Jag känner ett grovt behov av att fylla upp min fitta. Om detta inlägg ska bli klart är det bäst att inte ringa min stora härliga kuk jag har fri tillgång till så de blir nog dildo lekar i båda mina hål idag.

Visst har tanken slagit mig att pluggen sticker ut lite då skaftet är långt men under dessa trosor så synd dom inte. Eller kan du se att de döljer sig något där?

Puss&Porr

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • MJ
  Svara

  Så underbara hål! Härligt att leka med pluggar.
  Bra start med många härliga inlägg!

  • AngelDust
   Svara

   Tack underbara

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt