En ung, nyfiken och öppen tjej som delar med sig av sina tankar

Kontakt

Har du frågor så kontakta mig gärna via mail

mspeachypeachz@gmail.com

Jag trodde inte att denna dag skulle hända.. jag har alltså bestämt mig för att i min anonymitet, sexblogga.

Efter nästan 25 år på denna jord blir det av, nog har jag bloggat förut när jag var yngre eftersom att jag är från den tiden där bloggare var dagens Youtubers, men, då var jag inte anonym som jag nu väljer att vara.

Varför tänker jag vara anonym? För att det jag kommer blogga om kräver att man idag är det för att skydda sig själv på ett vis. Många har antingen kanske ett rykte, en image eller ett yrke som kanske inte passar ihop med att gå ut och skylta med sin identitet.

Men till min personlighet hör nyfikenheten och bland annat att försöka uttrycka sig om mina tankar och känslor, dela med mig av min nyfikenhet och höra lite åsikter från andra människor. Tanken är alltså den att jag vill lära mig mer om mig själv och om detta fantastiska ämne som vi pratar och delar med oss aldelles för lite av.

Jag hoppas att det finns någon där ute som kanske vill diskutera och sådär med mig om detta ämne, för sex är fantastiskt och vi borde ha mer av det och prata mer om det för att ta kål på tabun.

Puss
/MsPP

Senaste inlägg av Miss Peachy Peachz

När det regnar igenom..

Var ute i regnet väldigt snabbt häromdagen och hade inte riktigt kläder för väder.. men det blev ett bra tillfälle att ta ett kort. 😉 Det finns väl både bra och dåliga saker med alla väder kan [...]

Spank me…

I’ve been bad. Bend me over and make my cheeks red.  ‘

Blåmärken

Inspirationen jag hade för en månad sedan att skriva en massa inlägg försvann, fick inte riktigt starten jag hade väntat mig av mig själv utan jag får försöka tänka tillbaka och leta efter den [...]

Ute i det fria

Tänkte åka ut till mitt lilla smultronställe idag men det visade sig att det var några som redan hade hittat dit före mig idag, jaha tänkte jag.. vart ska jag ta vägen då? Fortsatte en bit bort [...]

En helg på landet

Vilken härlig helg! Har landat  hemma i soffan efter en helg på landet med ett gäng sköna filurer, varav en utav dem råkade vara en kille som jag träffat ett par gånger en längre tid. En [...]

Att ha en fast partner

Är det någonting jag saknar just nu så är det att ha en fast partner, många av er där ute har säkert det och jag tycker och hoppas att ni anser er vara lyckligt lottade. För är det någonting jag [...]

Learn more

God kväll! Jag vet inte riktigt var jag ska börja egentligen.. borde jag haft någon form av presentation av mig själv även fast jag väljer att vara anonym så ni (tror nu själv att jag har många [...]

Något nytt

Jag trodde inte att denna dag skulle hända.. jag har alltså bestämt mig för att i min anonymitet, blogga. Efter nästan 25 år på denna jord blir det av, nog har jag bloggat förut när jag var yngre [...]

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt