under Inlägg
Inspirationen jag hade för en månad sedan att skriva en massa inlägg försvann, fick inte riktigt starten jag hade väntat mig av mig själv utan jag får försöka tänka tillbaka och leta efter den inspirationen jag hade då.
Helgen blev trevligare än vad jag hade förväntat mig. Long story short är i alla fall att jag och Mr inte heller denna helg kunde hålla oss ifrån varandra, eller ja, kanske var det så att det var jag som tog tag i det hela denna gång efter som vanligt lite flörtande. Denna gång väldigt intensivt två gånger istället för att det varar längre. Men jag kan inte säga att jag klagar, på något utav det.
Någonting Mr gillar är att hålla ett stadigt grepp om min hals ibland under tiden, denna gång var det mer än vanligt. Inte mig emot då jag gärna har hans hand där. Det var också ett ännu mer bestämt grepp än vad det brukar vilket ledde till att jag råkade få ett blåmärke på halsen.. vilket jag också fick en kommentar på av en nära vän idag som undrade vad jag hade gjort. Vad svarar man på den frågan? 😉 Blåmärken efter sex är någonting som jag mer än gärna har också, typ de enda blåmärkena som är okej att ha. 😉 Eller vad säger ni? Gillar ni mer rough än vaniljsex? Menar absolut inte att det är något fel på vaniljsex, det är skönt det med.

Är det någonting som ni önskar att jag skriver om? Säg gärna till så ska jag försöka ordna det.
Puss
/MsPP

 

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Jonas
  Svara

  Helt klart härligt med lite rough också.
  Kul med lite bilder också på din läckra kropp 🙂
  Va blev svaret på vännens fråga angående blåmärket då?

  Skulle va kul att läsa om lite mer om dina sexfantasier och erfarenheter. Men ska bli kul att följa dig i ditt bloggande 🙂

  • MS PEACHY PEACHZ
   Svara

   Väldigt härligt, lite av en favorit. Försökte styra bort det och säga att jag inte visste vad som hade hänt. 😉
   Tack för lite inspiration, ska klura ut något bra att skriva om.

 • Beundrare
  Svara

  Skulle du vara öppen för att träffa någon utav dina läsare för att sedan kunna skriva om det i din blogg? 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt