under Leva i en porrfilm

Jag har spenderat hundratals timmare i min källare. De flesta ofrivilligt meckandes med pumpar, rör och avlopp. Det finns nog inte ett enda VVS-relaterat problem som inte uppstått i min källare och jag skulle kunna byta jobb till rörmokare vilken dag som helst kännes det som.

Men att stå där nere och svärande moppa upp efter ett läckage kan också sätta igång fantasin. Tänk om man någon gång kunde göra något roligt här nere? Vid ett sådant tillfälle tog jag en bild rakt upp och ned och lade ut på Darkside bara för att jag var så uttråkad. Kom inte ens ihåg vad jag skrev men ganska snabbt började kommentarerna trilla in. Jag blev faktiskt ganska förvånad över att läsa att det fanns en hel del kvinnor som drogs till att bli tillfångatagna, utnyttjade, förnedrade och påsatta i en fuktig och rå källare.

Miljön var inte speciellt sexig i min hjärna. Åtminstone inte till en början. Men när jag insåg att det fanns en dragningskraft startade jag ett projekt. Att omvandla pumprummet till en hemlig dungeon.

I dag älskar jag stället. Det är flexibelt inrett och allt går att ta bort och göra oskyldigt. Endast ett tränat öga ser att det sitter öglor i taket. Öglor där en kvinna kan hängas upp eller sättas fast. Men för övrigt består all utrustning av sådant man kan fövänta sig i en helt normal källare. En pall. (ska snart berätta mer om den.) Järnrör, grova kättingar, karbinhakar, buntband, spännband och så vidare. Min privata vuxenlekkammare!

Glöm inte att gilla detta inlägg för att jag ska skriva den porriga fortsättningen.
Första gången jag såg henne.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Petra
  Svara

  Övergivna godsvagnar, industrilokaler, förhörsrum från förr och fuktiga källare, är alltid en skön kontrast till mjuk, naken hud…

  • Leva i en porrfilm
   Svara

   Eller hur!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt