under Leva i en porrfilm

Vi var två par och en singelkille. My man. Pålitlig kille som alltid levererar. Det andra paret hade jag träffat på en fest för evigheter sedan men aldrig gjort någonting med. Min kvinna kände ingen och var märkbart nervös när vi lämnade bilen och begav oss till lägenheten för begivenheterna.

Vi hade kommit överens om ett upplägg innan som passade alla parter. Vi skålade lite i champagne medan männen berättade hur deras kvinnor ska behandlas på bästa sätt. Ingen av damerna tycker att socialt småprat var en bra start på sexuella aktiviteter, så vi pratade istället för dem och om dem. Och ämnet var sex.

När jag tyckte vi pratat nog bad jag min kvinna att ta av sig blues och kjol. Jag gjorde en gest och knäppte med fingrarna varpå hon ögonblickligen ställde sig i slavinnepositionen Stå fint, så som jag tränat henne att göra. Jag uppmanade de andra, inklusive den andra kvinnan, att känna på henne.

Hon hade valt ett par fantastiska trosor som gick att knyta upp på sidorna, så att jag kunde ta av dem utan att hon behövde föra ihop sina särade ben som är en del av positionen. Händerna över hennes kropp blev mer vågade, munnar sög på bröstvårtorna och fingrar gled in lätt i den redan våta fittan. Vid ett tillfälle sänkte hon armarna som ska hållas bakom nacken utan att jag uppmanat till det. Jag gav henne en örfil som reprimand och jag vet att det bara gjorde henne ännu våtare.

Till slut drog jag ner henne på alla fyra och tvingade henne att ta min kuk i munnen samtidigt som jag uppmanade de andra killarna att knulla henne bakifrån.

Sen följde en helt fantastisk sexakt med de båda kvinnorna i centrum. Vi turades om och byta. Alla killar besökta båda kvinnornas samtliga hål. Kondomer låg över allt i rummet. Båda kvinnorna sprutade friskt och blötte ned madrassen på golvet. Båda fick också smaka på dubbelmackor.

Något som tände både mig och min kvinna enormt var vid ett tillfälle då hon gick på toaletten. Jag satt bara i soffan och tittade på de andra. Den andra kvinnans man frågade om jag ville lägga mig ner så att han kunde dubbla henne. Jag kastade mig ner för att jag ville att min kvinna skulle få en överraskning när hon kom ut från toaletten.

När hon gjorde det såg hon knappt mig i kötthögen på golvet där jag låg underst. Hon red mig medan hennes man tog henne i baken och min polare knullade henne i munnen.

Sen var det läge att förverkliga min fantasi. Jag plockade fram repen och band min kvinna effektivt i en box-tie med händerna bakom ryggen. Jag ville att hon skulle bli dubblad samtidigt som hon var bunden.

Polarn lade sig ned. Jag hjälpte henne att sätta sig på honom. Den andre mannen trängde in i hennes bak och jag satte mig ned i soffan och bara njöt av utsikten. Det gjorde jag ända tills jag blir allt för kåt och knullsugen själv och grabbade tag i den andra kvinnan och tog henne bakifrån samtidigt som jag kysste min egen kvinna. Totalt kåtslag!

Efteråt berättade min kvninna att hon älskade att känna sig totalt hjälplös och utnyttjad i den bundna dubbelmackan. Precis det som var min tanke!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Petra
  Svara

  Det låter ju alldeles fantastiskt! Jag hoppas din kvinna fick mer kyssar när ni var klara!

 • Petra
  Svara

  Fantastiskt sex låter det som! Hoppas din kvinna fick fler kyssar när ni var klara!!!!

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Klart hon fick! Hon fick kebab också. Man blir hungrig av sex 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt