under Bondage & BDSM, DOMINANS & UNDERGIVEN, Erotiska lekar, MinaLustar, Sexmöten, Självupplevt

Hur summerar man ett helt dygn av hett sex? Går det ens!?

I samband med en konsert och ett slutsålt Ullevi, lyckades vi boka en svit på Göteborgs bästa hotell. Det kom sig att bli ett dygn av underbart sex. Multipla orgasmer för oss alla tre. Ja, fröken Leende som var med oss på Amante var entusiastisk över att ses igen.

Nu sitter jag här i efterhand och försöker skriva om dygnet. Ett magiskt dygn med så mycket energi, glädje och hett sex…det är nästan så att det känns overkligt.
Har jag verkligen varit med om det här?!
Inträffade det här på riktigt?!

Den var så bra, att det nästan känns påhittat. Men jag lovar. Allt vi skriver är egenupplevt och sådant som vi är med om själva. Det är en beskrivning om vår erotiska dejt med vår KK eller älskarinna, som vi kallar fröken Leende. Kah tror vi landar i att kalla henne Älskarinna, KK låter så smutsigt på något sätt och även om hon kan vara ett smutsigt litet stycke så är hon en person vi verkligen värderar och uppskattar, på alla plan.

Det va en strålande solig dag. Fröken Leende mötte upp oss i hotellets bar. Dagen till ära hade hon fått i uppdrag att komma till oss utan trosor och bh. I en nätt sommarklänning dyker hon upp och strålar. Uppdraget fick hon mycket godkänt i.

Vi dricker en svalkande drink och pratar. Påminner varandra om upplevelser från Amante. Skrattar åt komiska reflektioner och fnittrar som tonåringar. Stämningen är god och glad.

Min man som är förtjust i uppdrag räcker helt ohämmat fram en fjärrstyrd vibrator över bordet. Vi får i uppdrag att få den att sitta kvar. Fröken Leende och jag besöker damernas. Vi passar på att smaka på varandra. Vibratorn i trosan passar perfekt i hennes fantastiska mus.
Tur att tjejer ofta går på toaletten tillsammans. Inga konstigheter med lite förspel på handikapptoaletten. Folk skulle bara veta….

En stund senare tar vi hissen upp till sviten. Elegant möblerat med stil och smak. Här trivs vi fint.
Champagne på kylning och en hel resväska full av diverse leksaker.

Vi är överens om scenariot. Jag och min man ska vara dominanta för dagen och fröken Leende undergiven.

Leksakerna och kläderna kommer fram. Vi börjar med en lång varm dusch alla tre. Smörjer in hennes hud med omsorg. Hon är så len. Kurvig. Mjuk och fantastiskt kvinnlig i sina former.
Min man är hård. Ser oss leka med löddret. Kysser henne. Trycker upp henne mot glasväggen i duschen. Smeker henne intimt.

Förspelet fortsätter ut i stora rummet.
Hon får låna en helkropps nätstrumpa med öppning i ljumsken.
Hennes bröst är så stora och fasta. Bröstvårtorna styva och vill tränga ut från nylonet.

Vi tar fram kedjor och bojor. Hon får en halskrage med kedja. Kedjan sitter fast i både armar och fotlänkar. Ordentliga läderband med knäppningar.
Hon njuter.
Hon är så sexig.

Jag får på mig en läderkosett. Trosor är överflödiga.
Höga klackar på.
Som pricken över i får hon en ögonbindel. Jag själv en ansiktsmask som endast döljer mina ögon.

Min man har ett par läderkalsonger med dragkedja och öppningsbart hål för kuken.

Vi ser ut som en trio från en annan värld. En värld där hedonism och bdsm utövas fritt.

Jag ställer mig framför fröken Leende. Ber henne slicka mig torr. Hon njuter. Hon älskar att slicka fitta. Hon gör det helhjärtat och intensivt.
Nu sitter hon på knä på golvet nedanför fåtöljen. Jag står framför henne. Håller kopplet med kedjan och lyfter ett ben för att hon ska komma åt.
Min man njuter.
Han tycker om att se oss.
Säger att vi är vackra. Så sexiga ihop.
Hon mörk, jag ljus.

Hon är så kåt nu.
Jag känner efter. leker med hennes klitta. Hon stönar av välbehag.
Min man ber henne ställa sig upp. Hon böjer sig över fotöljen. Svankar ordentligt. Kedjorna sitter åt. Jag spänner händerna mot fotlederna. Hon står böjd över fotöljen. Hon ber om att få ta emot honom. Hon älskar kuk. Han smeker henne först. Hon stönar välvilligt och högt. Jag kysser hennes nacke. Smeker hennes bröst.
Hon stönar till när han tränger in.
Han knullar henne intensivt. Pausar en stund. Det är nog bäst vi tar sängen istället.

Tror jag lämnar en liten cliffhanger till nästa inlägg här.
Förutsättning kommer i nästa inlägg….

Tidigare inlägg
Comments
  • Nymphomaniac
    Svara

    Jag bara älskar att höra om era äventyr och väntar med spänning på fortsättningen <3

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt