under MinaLustar, Nyheter, Sexmöten, Självupplevt

Torsdag kväll, inga planer och så plötsligt plingar det till i vår gemensamma Messenger chatt.
“Jag fick kvällen fri, vill ni ha besök?”
Vår lilla älskling som vi tidigare träffat och verkligen gillar hör av sig och är sällskapssjuk.

Av en massa olika anledningar, jobb, plugg, barnveckor, ja livet liksom så har vi inte kunnat ses på väldigt länge och självklart säger vi ja. Dock med förbehållet “det blir tyvärr inget naket eftersom vi har båda barnen denna veckan” så vi ställde in oss på lite umgänge helt enkelt med förhoppningsvis lite smygpill och flirt men inget mer.

Som du säkert räknat ut ställdes detta ganska ordentligt på sin ända…..

Efter mat och ett glas vin samt läggning av barn så kom frågan “Ska vi inte bada lite i bubbelpoolen? Jag har baddräkt med mig”.
Vi är inte sena att hoppa i badet med denna sexiga kvinna och det tar såklart inte lång tid innan närhet övergår till smek, pill, kyssar och allt annat trevligt, lite svårt att hålla reda på vems fingrar som är var och vem de olika kroppsdelarna tillhör. Nu är, som du säkert vet, inte vatten det bästa stället för sex, det ser så himla bra ut på film och allt det där men i verkligheten är det väldigt strävt och inte alls speciellt skönt.

Av denna anledning transporterar vi oss alla tre ganska snabbt in i sovrummet och givetvis är vi nakna på under 30 sekunder. Min fru och A (som vi kan kalla henne) myser, hånglar och har det allmänt bra liggande på mage bredvid varandra. Jag har fingrarna i båda dessa underbara kvinnor och känner hur de blir blötare och blötare samt ser hur hånglet blir mer och mer ofokuserat. Min fru säger till A “Sätt dig över mig så jag kan slicka dig” den synen är galet vacker, 2 kvinnor som ligger ovanpå varann och njuter med fingrar och tungor. Jag önskar jag hade tagit bilder men det får bli nästa gång. A säger till mig “knulla henne!” och drar mig närmre samtidigt som hon för in min stenhårda kuk i min fru som är plaskvåt. inte mycket går upp emot min frus härliga, sköna, varma underliv, lägg till detta att samtidigt fingrar A på henne och jag hör hur hon får svårare att koncentrera sig på att slicka A i takt med att jag tar henne hårdare. Plötsligt känner jag hur hennes underliv krampar och hör hur hon stönar rakt in i A’s fitta när hon kommer.

Efteråt är hon lite borta och säger “förlåt, jag bet väl inte dig?” till A, vi skrattar allihopa lite. Det tar sedan inte många sekunder innan A står på alla fyra och jag tar henne bakifrån samtidigt som min fru använder vår Doxy wand på henne, den är som “vinst varje gång” och A kan inte hålla sig många sekunder innan även hon kommer stenhårt.

Båda tjejerna ligger och flämtar lite efter luft men min fru, plikttrogen som hon är, knuffar ner mig på rygg, tar fram massageoljan och börjar runka mig. A tittar på för att sedan även hon delta med orden “jag vill se dig spruta!” och det krävs knappast ett geni för att förstå att inte ens tankar på en naken Babben Larsson kan få mig att inte komma……

Efteråt, vi ligger och pratar, myser, umgås och inser att det går faktiskt att ha en snabbis även på 3, den lämnade däremot en mersmak som heter duga…. nu får vi snart planera in en ordentlig, barnfri träff så vi kan börja utforska den önskelista A har.

 1. Dubbelpenetration med strapon
 2. Bli fistad av min fru
 3. Fista min fru
 4. Se mig fista min fru
 5. Gå på klubb
 6. …..

Denna listan fylls ständigt på och jag tror att det finns massor med roliga äventyr att uppleva den kommande sommaren 😀

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • JB
  Svara

  Lät ju underbart, svårt att hålla sig när man väl börjar och va väl tur det så ni alla fick ha det skönt! Riktigt sexig bild och hoppas på fler vid kommande träffar 🙂

 • Annonym
  Svara

  Härligt att läsa men nästa gång skippa kommentarer som en naken babben Larsson, det blev lite avtändande

  • MinaLustar
   Svara

   Förstår ditt tankesätt, men jag skrev inte inlägget som runkmaterial utan mer som en beskrivning av vår upplevelse och när jag vill hålla mig så tänker jag på Babben Larsson, så enkelt är det 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt