under Bilder på oss, Bondage & BDSM, DOMINANS & UNDERGIVEN, Inlägg, Kinky & udda, Tankar

Vår sommar har varit helt magisk, vårt sexliv har fått sig en ordentlig ansiktslyftning och vi har på många sätt väckt passionen igen efter småbarnsåren, som har varit brutala.

Detta beror på många saker men främst på att vi började prata med varandra igen. Dvs prata som vuxna och inte som småbarnsföräldrar, vi har gått från att endast vara en funktion till att börja vakna till liv som egna personer igen. Jag tror man måste ha barn själv för att förstå detta resonemanget, för dig som inte har det kanske det mest låter gnälligt.

I alla fall…

Andra anledningar är dejterna med Miss Leende, besöket på Amante, Fruns träff med Mistress  men även att vi har upptäckt detta med BDSM, Fetishfester och allt vad det innebär.

Vi skapade ett konto på Darkside och började utforska. Rätt snart uttrycker frun en väldigt tydlig önskan om att gå på fetishfest, så sagt och gjort vi börjar leta och kom fram till att Manifest är något vi vill gå på. Vi har pratat med Mistress och hon vill gå med oss.

Innan vi landade i detta så pratade vi länge och väl om fantasier, funderingar osv. Vi har alltid testat lite lättare dominansinslag, smisk, ögonbindel lite handbojor etc. Men aldrig speciellt mycket mer än så.

Efter Fruns träff med Mistress så berättade hon att hon verkligen älskade smärtan som njutning, klädnypor på väl utvalda ställen, smisk, orgasmkontroll, att vara till lags och att vara en “duktig flicka”.
Sagt och gjort så började vi experimentera och med detta följde såklart obscent stora inköp av diverse BDSM attiraljer. Se bild nedan

Detta är då bara en liten del av allt vi köpt hem….

Men med utforskande kommer även utmaningar. Vi behöver lyssna ännu mer på varandra, vad är för mycket smärta, vad är okej just i denna situationen, vad är vi sugna på?
Vissa dagar är man bara sugen på att kramas och mysa, andra dagar vill man binda fast någon/ bli fastbunden och smiskad.

Vi har vid ett flertal tillfällen skyndat barnen i säng för vi har varit så himla sugna på att leka, utforska och lära oss. Detta har gjort att vi tillsammans har vuxit i vårt förhållande och det är jättespännande!

Här är en liten film som visar en av våra sessioner…

Allt är dock inte nerförsbacke….

Min fru berättade för mig att hon tycker det är apsexigt med män i fetishkläder.
(för de som känner min fru hade detta förmodligen resulterat i både ett och två höjda ögonbryn, fröken pretto som hon är).

För mig som medelålders man finns det vissa utmaningar i det här med att gå på Fetishfest.
Vad tusan har jag på mig? Kan man verkligen sätta på sig “såna” kläder?
Hela min uppväxt har varit väldigt heteronormativ, dvs män har på sig jeans & T-shirt (typ) ska man på bröllop eller liknande får man klä ut sig i ngn obekväm kostym som dammats av i garderoben. Bra kläder är för mig kläder som jag inte märker att jag har på mig. De bara är där.

Nu ska jag helt plötsligt sätta på mig Fetishkläder för att gå på en fest, jag vill väldigt gärna gå på festen, men det skaver, jag hatar maskerad och jag hatar att klä ut mig. Samtidigt förstår jag att i dessa sammanhangen så skapar dessa outfits stämningen och vem vill vara en killjoy?

Så sagt och gjort, jag har beställt fetishkläder och som den overachiever jag är så har jag beställt fetishkläder som kommer räcka till de närmaste 10 festerna….

Jag har i alla fall ställt mig själv samma fråga som jag ställt mig hela livet “Vad är det värsta som kan hända?”
Efter som svaret inte är “Dom dödar dig” så har jag landat i att detta ska fasen testas, all in, nu kör vi!
Den dagen det är dags att bocka upp tofflorna, kila över gården, kasta in handduken, checka ut så vill jag inte ha någonting ogjort, i alla fall inte något som ligger inom, eller just utanför, min comfort zone.
Att leva livet fullt ut utan att bry sig om folks åsikter eller samhällets normer har alltid varit min stil, så varför skulle detta vara så annorlunda?

Men vad säger ni läsare?

Vad tycker du om dessa plagg?
Vilka gillar du och varför?
Skulle du vilja se din partner i liknande outfits?
Skulle du kunna tänka dig att sätta på dig dessa?

Detta är de plagg jag köpt hem
Det hade varit väldigt spännande att veta din åsikt, för att göra det enkelt har jag numrerat plaggen.

 

 

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Nympho
  Svara

  =D I want to see it all! Alltid drömt om att få träffa en man där både jag och han klär upp oss, men som du säger är ni män ganska usla på sånt 😉

  Bröstharnest som i bild 1 och 7 är nått jag varit speciellt sugen på att se 😉

  • MinaLustar
   Svara

   Just de där bröstharnessen är rätt coola.
   Men kom ner och gå på festen med oss vettja?

   • Nymphomaniac
    Svara

    ^^ Nu retas du! du måste veta att jag vill ju inget hellre, varför måste ni envisas med att bo så långt bort! En vacker dag ska vi fanimig få till det och då är det bröstharnes på! 😉

 • Hon i Mina Lustar
  Svara

  Vilket fint i lägg du skrivit, underbara make. Jag blir helt rörd. Du är underbar. Fan vad jag älskar dig ♥️ Ser fram emot att gå all in ihop med dig. ♥️️‍

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt