under Mysexlife

Mm sitter och chattar lite med en av mina kks, och som vanligt när det kommer till oss så skriver vi utförligt vad vi vill göra när vi ses nästa gång. Och som det ser ut just nu har vi en träff inbokad i helgen som kommer.

Blir så himla kåt när han skickar meddelanden till mig med vad han kommer göra med mig. Som detta… Vem tänder inte på detta..

Jag vill lägga dig över sängkanten, smiska din rumpa lätt rosa, sen drämma in kuken hårt o snabbt i dig, samtidigt leka med en leksak i din bak, efter ett tag byta så jag sakta glider in i baken på dig, köra sakta en stund till du vant dig vid mig, då höja tempot o slutligen spruta hårt o länge långt inne i din söta lilla rumpa.

Ja tack, kan inte veckan gå riktigt snabbt nu?

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Fredrik
  Svara

  Analsex är sex med kroppens dass.

  • Mysexlife
   Svara

   Det kan ju ändå vara riktigt skönt.. Eller gillar du inte att ge det heller..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt