under Nyheter

stuart-michael-emily-hensman-05Vill du har ett bra sexliv får du minsann jobba lite för det. Ingenting händer utan att man själv försätter sig i situationen. Allt här i livet kräver prestationer. Allt kostar någonting, blod, svett, engagemang eller pengar. Vill man ha någonting får man ta sig ut och skaffa sig det. Helt självklart kan man tycka!? Ändå träffar jag ofta personer som blir avundsjuka på andras lycka. Jag hör dem reflektera med avund i undertonen “åh, du har då allt man kan tänkas vilja ha” eller “fan vad du är lyckligt lottad, har en sådan himla tur”.

Nej, jag vill inte påstå att det är tur.Det är ren och skär vilja. Vill man ha någonting får man skaffa sig det, det räcker inte att sitta hemma och vänta på att tillfället dyker upp.

Vill du ha ett hett sexliv får du jobba för det. Du får kommunicera med din/dina partners och förklara vad du vill ha. Ge dig ut i världen och skaffa det!!! Vad väntar du på? Ingen kan leva ditt liv åt dig?

Hur ska jag då göra?

  • Lokalisera vad det är du vill ha.
  • Prata med de involverade om vad du önskar.
  • Se till att det händer. Kämpa för det. Planera, boka, ordna, förbered, läs på eller vad än det kan behövas för arbete för att det ska genomföras.
  • Genomför det,
  • Utvärdera. Blev det som jag hade tänkt mig. Vad kan förbättras, vad vill jag mer. Kändes det bra
  • Sätt upp nya planer och mål…

Exempelvis har jag varit sjukt sugen på sex hela dagen. Jag har förmedlat det till min älskling genom ett flertal frustrerade meddelande i vår chat under dagen. Vi har skickat otaliga erotiska bilder fram och tillbaka på fantasier och önskningar under hela arbetsdagen. Mina trosor var plaskvåta när jag kom hem. Dock skulle han iväg och jobba, vår vardag synkar inte alltid helt perfekt. Jag hade ändå varit övertydlig med mina önskemål, så efter en kort arbetsdag fick han gå tidigare hem. Ingen var mer exalterad än jag. Efter en varsin lång skön dusch hoppade vi i säng med varandra och åt varandras kroppar. Vi hade sjukt bra sex ihop och jag sitter här och skriver vid tangenterna med fortfarande lite darriga händer 😉 Underbart!!!

Det hade även kunnat vara annorlunda. Jag hade kunnat vara dålig på att uttrycka min önskan, min vilja. Jag hade kunnat komma hem från jobbet och bara hoppats på att det där som pågår i mitt huvud ska ske utan att jag uttryckt min önskan om det till någon. Förmodligen hade min kväll då sett helt annorlunda ut.

Oavsett vad din önskan är… Om det är att prova sex med en till partner, ha sex med en tjej, kille, prova analsex eller få smisk. Prata om det… Se till att det händer. Be om det. Ingen jag känner kan läsa tankar på riktigt. Det är mycket enklare att uttrycka det i tal eller skrift.

Du är din egen lyckas smed.

Vill du ha nåt, kan du skaffa det. Bara gör det istället för att vänta på rätt tidpunkt eller att stjärnorna ska stå i rätt tecken. Det är du som är chefen över ditt eget liv.

Skaffa dig din egen njutning.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexblogg om vårt liv som swingers