under Inlägg, Mina reflektioner, Nyheter
13

Bild tagen från Tumblr

Konsten att njuta av sex. En väluppskakttad gåva, eller ska jag kalla det talang? Jag tror att alla människor kan lära sig att nå maximal erotisk njutning ifall man ger det en ärlig chans och skapar sig förutsättningar.

maslows-hierarchy-of-needs1 (1)Enligt Maslow ingår sex i det mest grundläggande av mänskliga behov. Jämställt med mat, vatten och sömn. Undrar just om all form av sex ingår i den behovstrappan, eftersom han levde mellan 1908-1970. Jag har en stark misstanke om att det faktiskt var det manliga behovet av sexuell intimitet han påtalade. Hur som! Jag kan ha många tankar kring detta och medger att jag är mäkta lockad att falla in i diskussionen manligt/kvinnligt behov av sex! Om vi just nu förutsätter att både män och kvinnor har lika stort behov av sex, antar jag att det är bra sex vi pratar om. Jag läste att genomsnittssamlaget för oss svenska par är någonstans mellan 7-10 minuters samlag. Jag tillhör själv en av de lyckligt lottade kvinnorna med en man som kan hålla ut i timmar (Lucky me hihi).

För att uppnå den självuppfyllande nivån i behovstrappan, alltså högst upp på den välmående trappan av mänskliga behov som behöver fyllas för att bli komplett som människa, krävs alltså sex!!! Jag skulle vilja lägga till att det behövs bra sex. Vi kvinnor får inte orgasmer av dåligt sex. Sex utan orgasm och utan endorfinkickar är inte bra sex. Och bra sex uppnås INTE på 7-10 minuter. Inte konstigt att det finns så mycket skilsmässor, krig och missförstånd i världen när sex även är fruktansvärt tabubelagt och i många sammanhang betraktas som smutsigt och snuskigt.

Lyfter vi därmed även diskussionen till  samhällsnivå har vi ett mediaklimat där sex belyses i alla möjliga sammahang. Det går inte att undgå de sexuella undertonerna i reklamfilmer, tidningar, klädaffärer mm. Det går inte att leva som en aktiv samhällsmedborgare i vårt avlånga land utan att bli pumpad med sexuell propaganda. Samtidigt ökar den psykiska ohälsan främst bland ungdomar och unga vuxna och barnfamiljer splittras. Tidsbrist, utbrändhet och olycka sprider sig likt en löpeld. Samtidigt som “må bra-tidningar” poppar upp som svampar i tidningsställen och träning, kost och hälsa är svenskarnas topp 3 sysselsättning på fritiden. Lika viktigt borde det vara att propagera sex och ett hett samliv, öppenhet inför att hitta just sin form av sexuell njutning.

Inte undrar på att många kvinnor fått höra begreppet “Bitterfitta”. Ja! Jag medger att jag blir tvär och vresig utan sex. Jag medger att jag är en gladare pingla sådär nytillfredställd och pirrigt avslappnad i perineumregionen.

Så hur kan man då blir sådär tillfredställd med jämna mellanrum? Hur hittar man tiden i vardagen för varandra? Hur blir man tillfredställd som singel? Vad gör man för att förbättra sin situation ifall man har sociala svårigheter eller någon form av funktionshinder som sätter käppar i hjulen?

Mitt råd:

 • Ta tag i din situation. Förbli inte kvar i offerkoftan. Du har förmågan att bli en sexuell guru ifall du bara har viljan och lusten till det.
 • Läs på! Internet har sina fantastiska fördelar. Du har massvis av inspiration att tillgå. Är du visuell av dig kan du säkerligen använda din goda sökfunktion för att hitta rörliga bilder med goda förslag.
 • Utforska din egen kropp. Lek dig fram och utforska olika situationer som du känner dig nyfiken på.
 • Kommunicera!!!! Ändrar du plötsligt på hela ert sexliv utan att ha pratat med din partner kommer det förmodligen att bemötas med skepsism Prata med varandra! Det kan mycket väl vara så att ni båda har en dold önskan om att förverkliga ett hett erotiskt sexliv tillsammans.
 • Dina fantasier behöver inte bara vara fantasier. Förverkliga dina drömmar och fantasier.
 • Tro på dig själv. Ifall inte du tror att du är kapabel att vara en sexuell gudinna/gud, är det svårare att hitta den där exploderande orgasmen.

health-fitness-quotes

Så ut och hitta din inre sexuella varelse. Lev ut din snuskigaste fantasi. Blir din egen drivkraft till de där fantastiska orgasmerna. Få din kvinna eller din man att njuta så att sovrummets väggar skakar och grannarna generas.

 

Mer snusk åt folket

Slängpuss ///

Mina Lustar

Tidigare inlägg
Comments
 • Dixiestankar
  Svara

  Grymt inlägg!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt