under Inlägg

Så då var det dax igen för lite manliga tankar denna gång om snoppstorlekar….
Hur mäter vi våra snoppar egentligen killar ?!?! Jag menar allt för många ggr har vi nog lite för stor tro på oss själva . Hur svårt kan det vara egentligen ?
Ett måttband är allt som krävs, eller ja en portion ärlighet är ju aldrig fel det heller. Kan ta några exempel . Vi var på en fest för några somrar sedan. 10-12 par som skulle komma. Vi kolla lite på profilerna och kunde snabbt konstatera att där fanns INGEN kuk under 21 cm förutom min med sina 18 ärliga centimetrar då. Det var det ena “monstret” efter den andra. 22×18 cm t.e.x…., jag menar, ta fram ett måttband och mät fram en omkrets på 18cm !!!
Vi snackar om en omkrets som är lika stor som på en burk med fiskmat till akvariefiskar!!!! Min frus handled mäter 17 cm.Jösses tänkte jag ! Frun blev mest förfärad, den kommer INTE i närheten av min mus sa hon, den kommer spräcka den ! Väl på plats och när kläderna föll så visade sig att av 12 killar (mig inkluderad) så var vi väl 3 som hade haft ett EU och CE märkt måttband. 22×18 var i själva verket inte mer än ca 18×14….. Jämfört med min då….. Och dom andra som låg runt 20-21 var i själva verket runt 17-18 cm. Jag menar VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ SVÅRT med att läsa av ett måttband??? Jag struntar egentligen i vilket MEN det finns ju tjejer och par som jagar dom där centimetrarna. Hur kul är det när byxorna faller och ut poppar en på 17cm ?
En undersökning enl RFSU visar på följande :

En undersökning, som vi brukar hämta våra uppgifter ifrån, är gjord på ca 2300 fullvuxna västerländska män. Måtten togs på penisar i erigerat tillstånd (dvs när de hade stånd). I den undersökningen så framkom att:

– 95% hade en penis som var mellan 9-22 cm
– 1% hade längre än 22 cm
– 4% hade en penis som var mindre än 8 cm
– De allra flesta (dvs 75%) av alla penisar var mellan 12-18 cm
– Medellängd 15 cm
Allt räknat vid stånd och mätt från blygdbenet på ovansidan av penis.

När det gäller omkretsen så kom man fram till följande:
– De flesta låg mellan 8-12 cm i omkrets
– Medelomkrets 10 cm
Måtten togs vid roten av penis.

Det var allt för mig idag !

Swingelingsnopp_17484210_91478933

Tidigare inlägg
Comments
  • Leva i en porrfilm
    Svara

    Känner väl igen det där. Det är därför jag aldrig fyller i mina egna uppgifter på BC eller liknande. Totalt meningslöst.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
tease på twitter