under Nyheter

För er som inte ännu fått upp ögonen för denna fantastiska serie, slår jag ett slag för saken. SE DEN! Denna tidskapsel som är en lätt förförisk serie. Dr Bill Masters som är läkare och forskar på sexuellt beteende och vad som händer i kroppen under sex. Hans otroligt heta sekreterare (som jag gladeligen kunnat ligga med vilken dag i veckan som helst) och dileman, fördomar och kontrasterna som sjuder i denna förmoderna tidsepok.En blogg av Swingers

 

“Masters of Sex” uppmärksammar Dr William Masters och Virginia Johnsons yrkes- och privatliv. Tillsammans blir de pionjärer inom vetenskapen kring sex genom att utföra en banbrytande studie av den fysiologiska aspekten hos sexuell upphetsning bland männis…kor. Som med de flesta visionärer är deras privatliv antagligen mer fascinerande, komplicerat och avslöjande än den vågade forskningen de utförde i början av den sexuella revolutionen och som förde dem från en sjukhus i mellanvästern till omslaget av Time Magazine.

 Är det någon mer än jag som blir lätt euforisk av introt? Vilka underbara symboliska liknelser; en buss kör igenom en tunnel, blomman blommar ut, glaciären ejakulerar eller varför inte ett bett av det förbjudna äpplet.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt