under Inlägg

– Ta av dig kläderna, befaller du mig. 

Jag tar av mig dom sakta och sexigt precis som du vill att jag ska ta mig dom. Du ligger där i sängen och iakttar mig med ett leende på din läppar. Du lägger dig till rätta och jag vet vad du vill att jag ska göra. Jag kryper upp till dig i sängen och tar ett stadigt grepp om din kuk och för in och ut den mellan min fuktiga läppar. Låter min tunga leka med ditt sprängfyllda ollon en stund, för att sedan sluta mina läppar om den igen. Låter min tunga vandra längs med det styva skaftet. Låter min tunga leka med den. Sluter mina läppar om den igen och för den in och ut tills du avbryter mig. 
– Sluta, ber du mig med auktoritär röst. 
Du går upp från sängen och hämtar ett par handklovar och en scarf. Du binder scarfen runt mitt huvud, så att jag inte kan se något. Du sätter fast mina händer bakom min rygg. Du trycker ner min överkropp mot sängen och särar på mina ben, så min rumpa putar ut lite grann. Du smiskar till mig några gånger på min ena skinka och jag rycker till varje gång du daskar till mig med din öppna handflata. Du pressar in din hårda kuk i min fitta med en ända stöt. Du låter den glida in och ut sakta och retsamt. Du drar ut den och låter den glida mellan mina våta läppar, för att sedan stöta in den igen. Du tar tag om min höfter och låter den glida snabbare och snabbare ut och in. Känner hur min rumpa slår emot dig varje gång du stöter in den. Tillslut drar du ut den.
Jag känner din tunga leta sig in mellan min läppar istället. Du låter din tunga leka med mitt fitthål. Låter den glida mellan mina läppar, för att sedan låta den leka en stund med min klitta. Jag stönar till av vällust. Du låter din tunga virvla runt en stund, för att sedan låta din tunga vandra mellan mina läppar upp mot mitt analhål. Känner hur din tunga bearbetar mitt tajta hål. Känner hur du pressar tungspetsen lätt emot det. Du låter sedan din tunga vandra ner mot min klitta igen och låter din tungspets cirkulera där allt fortare och fortare. Under tiden låter du ett utav dina fingrar lirka sig in i mitt tajta hål. Du pressar det in och ut och tillslut stönar jag fram att jag kommer snart. Då slutar du och säger att jag inte är värd att komma än. Att jag inte övertygat dig om det än.

– Snälla, kan jag inte få komma ikväll?
– Nej, säger du.
Jag ber allt mer desperat för varje gång, men du bara fortsätter neka mig det. Du ställer dig istället bakom mig.
– Puta ut med rumpan, ber du mig med sträng röst. 
Jag känner hur din styva kuk pressar mot mitt tajta hål. Känner hur du trycker in den sakta men säkert. Du pressar den in och ut. Lite längre in för varje gång ända tills du nått roten utav din kuk. Jag känner hur hela din kuk fyller upp mig och jag gnyr varje gång du stöter in den av både smärta och vällust. Du låter den glida sakta ut och in till en början. Ju lättare det glider desto snabbare jobbar du ut och in. Jag stönar högt och ljudligt nu och du trycker ner mitt huvud i kudden. Du tar ett stadigt grepp om mina höfter och stöter in den fortare och fortare. Du smiskar till mig på ena skinkan och jag gnyr till. Du tar tag i mitt hår och lyfter upp mig.
– Du gillar verkligen det här din lilla slyna….jag ska fylla hela ditt tajta lilla hål med min sperma, viskar du i mitt öra med kåt röst.  
Du släpper ner mitt huvud igen och fortsätter knulla mig hårt i mitt tajta hål. Jag stönar högre och högre. Du pressar in din kuk snabbare…..in och ut och tillslut känner jag hur din kuk bultar inne i mig. Du stönar till och jag känner hur din kuk pulserar inne i mig och hur du fyller upp hela mitt tajta lilla hål…
Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Zanetti07
    Svara

    Kanon, egen upplevelser eller dröm?

  • Littlemisslolita
    Svara

    Dröm….något som jag skulle kunna tänka mig att uppleva…..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt