under Anonymsex, Bisex, Drömmar, Sexmöten, Tankar

Gott nytt år alla kåta läsare!

Hoppas alla fått till ett nyårsskjut! Vi tänkte fira in det nya året med en av våra egenskrivna noveller som vi hoppas faller er i smaken. Novellen är faktiskt ett ganska bra exempel på hur vi gillar upplägget på en trekant. Skulle vi råka ha en kvinnlig läsare som gillar detta och skulle vilja få uppleva detta så är det alltid välkommet att mejla oss, vem vet vad som händer! 😉 Läs och njut..

Bild på Midnattskvinnan som gör sig i ordning för en trekant tidigare i höst.

Lite nervösa, förväntansfulla och redan ganska kåta går vi ner i hotellbaren. Där är redan en hel del folk och lite lagom med sorl. Du beställer dig en Mojito och jag tar mig en whisky vi sätter oss ner i en soffgrupp och inväntar vår gäst. Eftersom vi båda lite är i spinn så går det ganska snabbt innan vi är på vår andra drink. Du har på dig en svart klänning som är enkel men elegant och själv har jag et jeans och en skjorta som är lätt uppknäppt i halsen.

-Nu kommer hon. Säger du med finurlig blick.

Jag vänder mig om och ser hur Anna går rakt mot oss hon bär, precis som du, en klänning fast röd, den är tajt och ganska kort och sitter perfekt.
Vi reser oss upp och får en varsin kram av Anna innan vi sätter oss ner alla tre. Anna beställer in en drink hon också och alkoholen får snart stämningen att bli lite mer avslappnad.

-Fan vad snygga ni är. Utbrister Anna rätt som det är.

Lite överrumplade av komplimangen skrattar vi lite innan du svarar
– Tror jag talar för oss båda när jag säger att du verkligen lever upp till våra förväntningar och mycket mer där till!

Jag nickar medhållande.

-Tack, jag har verkligen sätt fram emot ikväll! Svarar Anna.

Vi sitter och pratar en stund till om allt möjligt från resor till jobb. Jag studerar er båda i soffan mittemot mig. Tänk att jag snart ska få se er båda nakna tillsammans! Jag ser hur Annas klänning kasat upp lite allt efter som hon själv sjunkit ner lite i soffan. Jag låter min blick följa benen upp tills jag möter kanten på stay up’en som avslutats med en härlig kant av vacker spets. Men den uppkasade klänningen låter min blick fortsätta längre än så, men eftersom Anna inte har benen så brett särade kan jag inte se hela vägen in till trosorna. Plötsligt inser jag att ni båda två blivit helt tysta, jag höjer blicken och ser då att ni båda har blickarna rakt på mig innan ni börjar skratta.

–Jag tror visst någon är lite nyfiken. Säger du med retfull blick.

– Är det mina trosor du vill se måste jag göra dig besviken. Säger Anna och särar på benen så att min blick kan följa benen hela vägen upp. Utan att rå för det ger jag ifrån en suck av förvåning när jag ser att hon är helt bar om underlivet och det jag möter med blicken i stället för ett par trosor är en slätrakad fitta med en liten sträng av hår på venusberget. Jag kan se hur fittan särar sig lite lätt och läpparna tycks vara en aning glansiga. Jag känner hur hela kuken blodfylls på ett par sekunder, vilket blir pinsamt uppenbart med en stor bula längsmed ena byxbenet.

– Jag tror att det är dags att vi förflyttar oss innan någons byxor spricker. Säger du mer retfull röst.
Vi reser oss upp och går bort mot hissen. Jag för ner händerna i fickorna i ett försök att dölja min hårda kuk vilket inte funkar något vidare.

 

Hissdörren går igen och resan upp känns som en evighet. Jag känner hur du fattar tag om min hand och för den mot Anna. Du smeker den upp längsmed hennes ben tills jag känner hennes varma släta fitta mot den. Anna ser rakt in i mina ögon när du smeker min hand upp mellan hennes läppar och jag känner hur min hand blir blöt av varm fittsav. Du drar därefter ut handen från klänningen på Anna och för den upp mot din mun. Jag och Anna följer den med blicken tills vi ser hur du luktar på den innan du slickar av finger för finger med hennes sav. Då plingar det till och hissdörren öppnas. Inte ett ljud sägs mellan hissen och hotellrummet. Vi öppnar dörren och kliver in. Hotellrummet är lyxigt och stort med en stor säng i centrum. Jag tar tag om din hand och du om Annas och jag leder er bort mot sängen. Jag ger dig en kyss innan jag föser om kull dig i sängen. Förväntansfullt följer du mig med blicken när jag tar tag om Anna och för henne mot sängen och dina särade ben. Hon fattar direkt och böjer sig fram ner mellan dina ben. Hon kysser och smeker dom sakta uppåt och hon hinner inte mer än till dina knän innan du lyfter på höften och tar tag om hennes händer och för dom upp till överkanten på dina trosor, samtidigt som klänningen glider med upp.
Anna tar tag om dom och drar sakta ner dem tills din fitta blottar sig för henne bara några få cm från hennes ansikte och hon kan förmodligen känna doften av din kåta fitta. Hon drar av dem helt och låter därefter munnen och händerna fortsätta sin resa upp för dina ben. Samtidigt som jag med stor förväntan följer detta underbara skådespel låter jag en hand smeka över Annas rygg ner mot rumpan. Kjolens knappa längd göra att större delen av rumpan nu är helt blottad när hon lutar sig fram och ner mellan dina ben. Jag låter handen fortsätta smekande ner över ena skinkan och ner på låret innan jag byter riktning och handen får smeka lårets insida tills jag åter känner den våta fittan mot min hand.

Jag kan höra ett lätt stön från Anna som stannar upp innan hon fortsätter med sina kyssar längs insidan av dina lår, tills hon tillslut möter din helt släta men varma fitta. När hon gör det släpper även du ifrån dig ditt första stön. Jag smeker fittan upp och ner några gånger på Anna innan jag låter ett finger tränga in i henne. Det går inte att ta fel på att hon vill ha mer när hon börja jucka emot fingret med sitt underliv samtidigt som hon dyker att djupare i din fitta. Dina ögon är glansiga och fulla av kåthet när du tillslut tar tag i Annas hår och pressar hennes ansikte hårt mot din fitta. Det är tydligt att du redan är på väg att komma av hennes mun och tunga. Jag drar ut fingret ur Anna och faller i stället ner bakom henne på knä och börja slicka hennes plutande fitta mellan de runda skinkorna, jag njuter av smaken av en fitta jag aldrig smakat förut och jag gör det smidigt som du ser på med glädje. Jag låter ett av mina kladdiga fingrar smeka Annas anal samtidigt som jag bearbetar fittan så hungrigt jag bara kan med mun och tunga. Ni stönar ihop kör och det skiljer nog max fem sekunder er emellan när ni flämtar ut varsin första orgasm.

 

Så fort ni återfått andan reser ni er upp och du ber mig att luta mig tillbaka i sängen. Ni ställer er mittemot varandra och börjar hångla samtidigt som ni smeker varandras kroppar innan ni börjar hjälpa varandra av med klänningarna. Anna är ivrig med att få visa upp sin nakna kropp och hon hjälper dig att ganska snabbt få av henne klänningen, som lätt faller till golvet. Hon står nu i stay ups, strumpebandshållare och inget mer, då det visar sig att hon hade lika lite BH som trosor. Jag studerar den nakna kroppen utan den minsta genans. Anna fortsätter att hjälpa dig av med din klänning på något vis knäpper hon samtidigt av dig din BH vilket gör att du står helt näck så fort klänningen är av. Ni låter era händer lätt utforska varandras kroppar tillsammans med era blickar och jag kan inte annat än att njuta av åsynen. Jag ser hur dina händer smeker Annas fasta men något mindre än dina bröst. Men snart vänder ni all uppmärksamhet åt mitt håll och innan jag vet ordet av är ni båda över mig och sliter av mig både byxor och skjorta. Du låter där efter Anna få äran att dra av mig mina kalsonger och släppa ut min stenhårda kuk.

– Vad grov den är! utbrister Anna spontant utan någon eftertanke. Visst är den svarar du och tar tag om den och runkar min kuk lätt några drag så att försatsen som redan börjat sippra ut och får mitt ollon att glänsa.

– Smaka! Uppmuntrar du Anna som sänker sitt huvud mot min kuk och möter ollonet med utsträckt tunga. Hon låter den leka lätt innan hon sluter läpparna om mig. Gud så underbart! Jag vrider blicken en aning och ser hur du smeker dig själv samtidigt som du håller ett fast tag om kuken under tiden som Anna suger allt djupare. Jag har svårt att avgöra vem av oss alla tre som blir kåtast av hur Anna suger av mig. Men klart är att du vill ser mer av hur hon njuter av mig! Snart kan inte du hålla dig längre utan ser till att du med får smaka på kuken. Välbehaget tycks inte ha några gränser. Allt känns som en dröm när jag ser ner mot min kuk och hur du och Anna turas om att bearbeta både kuk och pung med era tungor. Trots att jag i vanliga fall är väldigt uthållig känner jag hur det redan börjar pirra i pungen och jag försöker få er att sluta.

– Visa hur kåt du blir nu älskling av att Anna suger din kuk, fyll hennes söta mun så jag får känna smaken av din sperma från hennes läppar. Säger du med tyngd i rösten och innan du hinner avsluta meningen skjuter jag iväg min sats i ett vrålande stön och jag har svårt fokusera på vad som händer när stråle efter stråle fyller Annas mun och till viss del även sipprar ut ur den och ner på hennes haka. Så fort jag slutat spruta min säd lyfter Anna huvudet och du fångar upp sperman på hennes haka med din tunga innan ni hånglar med varandra med spermafyllda munnar.

 

I stället för att slakna efter att precis ha kommit känner jag hur det dunkar av kåthet i kuken av att se era tungor virvla runt i ett täcke av min vita sperma. Du säger åt Anna att lägga sig ner och därefter ställer du dig över henne i 69an så att även du ska få smaka på hennes härliga fitta. Ni börjar slicka varandra utan hämningar och så fort jag bara har återfått skärpa nog för att kunna stå på knäna faller jag in bakom dig och tänger in i din plaskvåta fitta ända in till det tar emot i botten. Samtidigt slickar Anna din klitta. Vi är alla så kåta! Jag knullar dig riktigt hårt med en gång och jag kan känna hur pungen daskar mot Annas ansikte men det verkar inte vara något hon har något emot. Hon gör ett försök att slicka min pung också men det går sådär eftersom vi knullar så hårt och i stället känner jag hur hon börjar smeka min mellangård och krama om pungen med sin hand. Jag stönar högt och ser samtidigt hur du borrat ner hela ditt ansikte i Annas sköte. Jag blöter min tumme med saliv och för bestämt ner den mellan dina skinkor och placerar den med lätt tryck mot din anal innan jag börjar låta den tränga in i dig. Du får svårt att koncentrera dig på Annas fitta och ögonblicket senare känner jag hur ditt underliv drar sig samman och kramar om min tumme och min kuk när du kommer för andra gången. Du faller åt sidan och pustar. Jag tar tag i Anna och vänder henne om. Jag är så kåt av att äntligen får chansen att få knulla henne inför dig, och få se hur du njuter av det. Jag kryper upp mellan Annas ben med henne fortfarande liggandes på rygg och jag för kuken mot hennes fitta som är ordentligt svullen vid det här laget.
Du ler mot mig när du ser hur jag tränger in i henne. Du för ner din ena hand och smeker hennes fitta medan Anna tycks vara i sådan extas att hon befinner sig i en annan värld med slutna ögon. Men det dröjer inte länge förrän du åter har en hand mellan dina ben och smeker dig själv. Snart kan du inte ligga bredvid längre utan gränslar Annas ansikte vänd mot mig. Jag ser hur hennes mun omedelbart tar för sig av din fitta.

– Fan vad du är sexig när du knullar. Säger du till mig innan du möter min mun med din tunga. Jag ser hur du masserar dina fasta stora bröst med dina händer och låter fingrarna leka med dina bröstvårtor. Plötsligt drar du en djup suck när Anna sticker in först ett sedan två fingrar i din anal och börjar pulla den samtidigt som du rider av hennes ansikte. Jag kan se hur din fittsaft tillsammans med hennes saliv rinner ner för hennes kinder och halls. Jag tar tag om Annas ben för att få extra kraft när jag stöter in min kuk i henne och klappandet när våra kroppar slår ihop hörs säkert flera rum bort i korridorerna.

– Åh, jag vill se dig spruta över oss båda. Säger du med kåt röst.

– Jag vill se hur kåt du är när du sprutar ner oss med din sperma. fortsätter du.

Jag har svårt att få fram något svar utan kan bara nicka till svar mellan stönen. Dessa orden tycks vara allt som behövs för att få Anna att åter igen spänna upp sig i brygga i en ny orgasm och jag kan höra henne kvida under din fitta. Hennes samandragningar om min kuk får plötsligt mig också att närma mig orgasm vilket du ser.

– Åh kom älskling, känn hur Annas fitta kramar om dig för att få dig att spruta, och jag vill komma med dig. säger du och rider Annas ansikte och fingrar som om det var det enda du ville göra i livet. Utan förvarning känner jag hur jag fullkomligt exploderar likt en vulkan och hinner spruta två rejäla strålar i Annas fitta innan jag får ut kuken som bara fortsätter att tömma mig på min säd. Stålarna pulserar ut med sådan kraft att de når över hela Annas kropp och upp över dina bröst, över din mage och till slut ner på Annas bröst. Stråle efter stråle sprutar jag ner er båda.

Synen får din kåthet att ta dig hela vägen till ännu en orgasm och du faller ner över Anna och jag kan se hur Annas fingrar är kvar i din anal när den drar sig samman i orgasmkamperna. Två av de sista stålarna av min sperma träffar över ditt ansikte, hår och rygg innan jag sjunker ner i sängen bredvid er till dess att vi orkar med en dusch tillsammans…

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Karin
  Svara

  Just såhär vill jag att en trekant ska se ut när min man och jag väl bestämmer oss för att förverkliga fantasin.
  Vi har försökt söka partners på diverse kontaktsiter såsom BC/ K6 etc men de är alla total katatrof.
  Har Ni kanske tips på bättre sidor för att söka kontakter av det mer swingiga slaget?

  • midnattsparet
   Svara

   Roligt Karin att du delar vår smak! Hoppas verkligen ni får till en trekant, det är underbart bara man har en bra kommunikation i förhållandet.

   Ja tyvärr är det svårt att hitta rätt många gånger. Utbudet av singeltjejer som söker par är väldigt begränsat och många är fejk. Finns väldigt gott om killar om man söker det men få av dom är något att ha. Där emot finns det gott om fina trevliga par om man kan tänka sig fyrkant. Det kan dock kännas som ett stort steg , men vill man så kan man ju köra det som soft swap.

   Andra sidor än BC och K6:
   Det finns Darkside, som är lite mer för fetischer.
   SpicyMatch och SDC som är internationella Swingers Community och som även anordnar event.
   Appen Feeld, få användare tyvärr men ofta seriösa. Till för folk som söker just trekant.

   Hoppas det var till hjälp, det går även bra att mejla oss om du har fler frågor!

 • Anonym
  Svara

  Oooh…. Mer noveller tack!!!

  • midnattsparet
   Svara

   Tack så mycket, kul vi kunde få dig kåt! Det kommer garanterat framöver! ;P

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt