under Allmänt, Rekommenderat

Ingen har väl missat att vi har ett samarbete med sinamatic.se som säljer de snyggaste sexleksaker vi vet!

Vi blev erbjudna att testa G-Vibe 2 som är en kombination av dildo och g-punkts vibrator.

Förväntningarna var höga när jag hämtade ut den på posten, som vanligt kom den snyggt inslagen i svart “prasselpapper” som vi tjejer är så himla glada i!

Det är det jag gillar med sinamatic.se, de tänker hela vägen, en snygg men ändå diskret paket att hämta ut på posten (en gång beställde jag från en annan leverantör och då fick jag produkten skickad i en kartong med texten “FLESHLIGHT” på båda sidor. Mindre bra…)

När jag väl packade upp paketet var själva produktens förpackning bara så fantastiskt snygg och den kom med en praktisk förvaringspåse.

Själva användandet av denna härliga sexleksak då:
Den är vattentät så jag tog med den i duschen, när man sätter på den är den extremt tyst även om man kör den på högsta fart och vibrationerna är överraskande kraftiga.

Det jag gillar med den är att den “fyller ut” utan att vara stor, “näbbarna” gör att den känns som en stor dildo fast den är av ganska normal storlek och dessutom prickar den g-punkten perfekt, jag överdriver inte om jag säger att jag såg ut som ett russin när jag kom ur duschen, jag kunde bara inte sluta liksom, oops 😀

Summering då:
en leksak för de flesta faktiskt, är du nybörjare så är den inte för stor, är du en size-queen så kommer den att kännas stor och den är SNYGG!!!!! (viktigt!)

Jag kom som aldrig förr av den och den kommer att följa med överallt nu!

Sinamatic.se säljer sexleksaker online

och med vår rabattkod “MINALUSTAR” har ni dessutom 10% rabatt på hela deras sortiment, skynda att fynda, denna snygga dildo hittar ni här >>

Tidigare inlägg
Comments
  • Vera
    Svara

    Wow, den där var snygg!
    Lägger den på min önskelista 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
sommar i sverige svensk sommar sommaräventyr