under Allmänt, Mina reflektioner

Sådär brukade alltid min biologilärare säga och vi skrattade alla lite generat, på den tiden var sexualundervisning i skolan begränsad till just taffliga försök till att göra sig lustig samtidigt som man rodnande berättade om sex och samlevnad inför en lika rodnande klass som skruvade på sig och när vi fick frågan “Är det någon som har några frågor” så var det möjligtvis den där lite coola killen som frågade något i stil med “vilka tjejer i klassen har fått hår på fittan?” åtföljt av gapskratt och en arg lärare som avbröt lektionen.

Vem hade då kunnat ana att jag idag skulle klassa mig som swinger och periodvis även polyamorös, troligtvis inte en enda människa.

Nu har vi ju sedan ett tag tillbaka tagit det väldigt lugnt med både klubbesök och träffar med tjejer/ par och jag ska helt ärligt säga att lusten har bara inte funnits där för någon av oss. Vi blev rätt ordentligt brända av en tjej vi träffade i somras och som vi båda föll mer eller mindre handlöst för bara för att upptäcka att hon hade mer bagage än Arlanda hanterar på en dag….

Man säger att bränt barn skyr elden och vi har utökat det begreppet till att inkludera att även bränt par skyr elden.
Hela historien lämnade en bitter eftersmak, man investerar en massa tid och framförallt energi i att lära känna den här personen och man riskerar en del av sin egen relation med varandra i processen bara för att upptäcka att den här människan inte alls tänker investera motsvarande känslomässiga kapital & engagemang.

Nu har vi turen att ha en väldigt stark relation som bara blev starkare av detta

sommar-3men vi har samtidigt insett exakt hur viktiga vi är för varandra och jag tror inte att någon av oss är villig att ingå någon form av polyamoröst förhållande inom den närmaste tiden, i alla fall inte så handlöst och ogenomtänkt som vi gjorde förra sommaren.

Med det sagt så har vi båda börjat att, sakta men säkert, få tillbaka lusten för äventyr och vi har väl båda suttit och kikat på snygga bilder på vår Tumblr och vår Twitter, temat har för oss båda blivit FFM dvs. 2 kvinnor och 1 man, för mig är den enkla anledningen den att jag kan då lägga allt mitt fokus på EN ny person istället för att lära känna TVÅ nya samtidigt med allt vad det innebär.

sommar i sverige svensk sommar sommaräventyrSedan är det så att jag absolut ÄLSKAR att se att min älskade fru har det bra och att hon blir bortskämd, jag har absolut inget behov av att “vara med” om vi är med en extra kvinna, jag kan precis lika gärna sätta mig och kolla fotboll när de leker, jag är heller ingen stor fan av att shoppa men det är min fru…. ja ni fattar själva, alla vinner 😀 .

För mig som är en typisk alfa-personlighet blir det så mycket mer harmoniskt när vi träffar en ensam kvinna, jag menar nu inte att parträffar är något jag inte gillar men för tillfället är det en extra kvinna som jag är sugen på att träffa, det ändras säkert under sommaren och i augusti kommer troligtvis ett inlägg om att vi har träffat par.

sommar-2Så, du ensamma kvinna som känner att du vill ha ett helt kravlöst sommaräventyr med ett (förhoppningsvis) hett par, här är vi!

Nu är detta inte en kontaktannons, men sådär ser tankarna ut för tillfället, sedan ligger vårt första besök på nakenbad även på önskelistan, någon som kan rekommendera ett bra sådant i Skåne så skriv gärna en kommentar och motivera gärna varför.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
G-vibe 2 ifrån sinamatic.se som säljer sexleksaker online