under Leva i en porrfilm

Jag är besatt av sex. Jag tittar på massor av porr. Jag njuter av att berätta för min kvinna om andra kvinnor jag har haft sex med och älskar att se hennes reaktion. Jag tycker om att binda kvinnor, få dem att känna sig helt hjälplösa och utnyttja situationen. Till min fördel. Alltid till min fördel.

Jag umgås bara med perverterade människor. Jag tycker om att sätta på andra mäns flickvänner. Njuter av att de gillar min stora kuk så mycket.

Jag går lika mycket igång på min kvinnas omättliga sexdrift och kåthet. Hur hon inte kan hålla sig ifrån att ha sex med andra män och att jag aldrig vet om ett sms från henne kan vara en bild på henne tillsammans med en annan.

Jag njuter av att titta på kvinnor och veta att min blick säger allt min mun inte yppar. Hur den högljutt berättar om allt vad jag vill göra med dem och hur de inte kan låta bil att bli våta när de tänker på det.

Jag gillar att veta att jag kommer att få en kvinna att spruta, utan att hon vet om det. Eller ens visste att hon kunde.

Jag har heller inget emot att för gemene man framstå som så fruktansvärt jävla vanlig och tråkig. Det bjuder jag på.

PS. Jag frågade min kvinna om hon verkligen ville vara tillsammans med en perverterad sexgalning. Hon sa att det var det finaste hon kunde tänka sig. Lika barn leka bäst!

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt