under Bilder på oss, Inlägg, Mina reflektioner, Nyheter
DSC_0153-(1)

En bild på mig, tagen på morgonen innan jag skulle till jobbet.

Igår hade jag en egen kväll hemma. Helt för mig själv i mina egna tankar. Jag började titta på “Fifty shades of grey” eftersom jag känner att det är en film som fått sådan stor uppmärksamhet. Jag kan ju inte dissa den om jag inte sett den!! ^^

Så jag började se filmen med inställningen om att det här kommer att vara en “mainstream tantsnusk rulle”, jag var säker på flopp! Dock blev jag positivt överraskad. Inte mest av sexet, eftersom det var väldigt lite sexscener i filmen. Dock blev jag positivt överraskad av stämningen. Jag gillade hur de byggt upp känslan att kliva in i en okänd värld. Att utforska någonting som är spännande men samtidigt skrämmande. Någonting som väcker mycket tankar och uppsåt av samhället och som kräver diskretion.

I mångt och mycket kände var det en hög igenkänningsfaktor. Precis som Ana hade det i filmen, kände jag till en början i vårt förhållande, mellan min sambo och mig precis när vi träffades. Han var min Mr Grey. Full koll, och jag trevande in i en nyupptäckt sexuell värld. Såhär i efterhand har jag förstått att han är lika trevande i vår relation som jag…men det visste jag inte då.

Jag blev påmind om hur spännande det kändes att överraskas och överlämna sig helt till honom. Hur jag kände varje cell i kroppen helt vibrerande och redo att bearbeta varje ögonblick. Hur kroppens alla sinnen var på helspänn och insöp varje intryck. Jag kan fortfarande känna den totalt utmattade känslan i kroppen efter att i timmar varit på helspänn och utforskat sig själv och varandra sexuellt. Att vara så trött i hela kroppen att benen inte bär. Att knappt kunna resa sig, att somna totalt utmattad, nöjd och lycklig.

Den där känslan av eufori som tar över alla ens sinnen och muskler, uppnås inte enkelt. Jag tror att jag bara upplevt det när jag korsat någon gräns. När jag gått utanför bekvämlighetszonen med ett stort kliv, och när jag överlämnat kontrollen. Befriande, förlösande och gudomligt skönt.

Mitt råd till den oerfarna men nyfikna; kliv ett litet steg utanför din bekvämlighetszon och se vad som händer. Tar du ett för stort steg så finns risk att du blir rädd, gör nåt du ångrar eller gör dig eller någon annan illa. Är du en försiktig person; läs på och utforska dina möjligheter. När du väl har all din information och kunskap, kanske du då är redo att prova dina vingar.

Jag tror på genuin nyfikenhet, goda hjärtan och lyhördhet. Är alla involverade parter glada och lycklig bör det inte finnas några hinder till genuin njutning.

Han den där mr Grey är kanske inte helt fel ute… Att bygga upp förväntningar genom mentala lekar som förgyller själva akten är gudomligt. Snacka om att veta hur många av oss tjejer funkar. 😉

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt