under Manliga tankar

Efter en titt på SMHI´s app så kommer det med största sannolikhet att bli nakenbad i Yngsjö imorgon.

Har lite funderingar och tankar kring detta med nakenbad….. givetvis *L*

Tilläggas bör väl att vi har endast tre säsongers erfarenhet. Kanske är bra i detta fallet då man får in inblick med nya ögon. Jag och K Har lite den tanken att man badar och solar naken på ett nakenbad, det andra gör man hemma. Lite den tankeställningen har man i Yngsjö oxå. Vi har även varit på Mellbystrand och där ser man lite annorlunda på den saken. Visst finns storkarna, popupgubbarna, surikaterna också i Yngsjö men det sköts lite mer diskret där. För er som inte vet vem dessa typer är så kan jag väl säga att det är dom som poppar upp lite här och var och hoppas på tur. Väldigt väldigt sorgligt egentligen. Men så är det ju på dom flesta nakenbad. Vi har aldrig under våra tre säsonger sett någon action i Yngsjö, men det har vi däremot gjort i Mellbystrand. Det finns säkert i Yngsjö om man vet var man ska leta. Vi gillar Yngsjö just för dess litenhet, dess familjära stämning

(om man nu kan säga så om en nakenbadsstrand) Folket är där i första hand för att bada och sola och givetvis skaffa lite aptit…. Skaffa aptit ute och äta hemma typ. Lite roligt är det ju på dom flesta nakenbad att telefonerna åker upp och ner i väskorna och kollar man in på BC så ser man annonserna som läggs ut. Par söker par för lite snack osv….. Det jag kan tycka är väldigt patetiskt och lite sorgset är alla dessa popupgubbar då särskilt på Mellby. Det är till och med så att det sms:as friskt dom emellan för arr meddela var det pågår action…. Patetiskt. Men sen kan man ju undra vad det är för folk som har sex med varandra inför typ 10 runkandes gubbar som står en halv meter ifrån…. Ja ja alla är vi olika och tur är väl det. Nu blir det ett Engelskt mord på TV och ska försöka kurera min lilla feber som ligger på ca 39,6 ……. Kanske en Whisky??

images

 

Swingeling

 

 

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Anonym
  Svara

  Tänk så väldigt mycket åsikter om allt!
  Aldrig funderat på att bara vara och strunta i vad alla andra gör!?!

 • Manliga Tankar
  Svara

  Oj….. En av surikaterna visst……

 • Anonym
  Svara

  Hej, jag vill gärna prova på nakenbad me är totalt oerfaren, kan någon snälla ge mej lite tips och gärna sälskap någon gång. bor I hässleholm och kör. ledig mycket nu som lärare.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt