under Inlägg, Nakenbilder, Swingerklubb, Tankar

Nakenbadare

Ja va gör man när man varit utomlands på nakensemester och har vant sig att vara naken typ 24-7 och sedan kommer hem till den tråkiga påklädda välden? För oss är valet enkelt, vi flyr igen! Vi bestämmer med våra nakenkompisar och dra till stranden.  Så vi tränger ihop oss i en bil och drar till Sandahammaren över dagen och för er som inte är så bekanta med Skåne så ligger Sandhammaren utanför ystad och är kanske Sveriges vackraste sandstrand med en helt ljuvlig finkornig vit sand som för tankarna till utlandet. Det bästa med Sandhammaren är kanske att här finns en nakenstrand som hänger ihop med den vanliga stranden och nakendelen är precis lika fin som övriga stranden. Så givetvis går vi bort till den nakna delen av stranden, ivriga alla fyra att få slänga av oss kläderna! Sagt och gjort, så fort vi kommit till nakenstranden så slänger vi kläderna i en hög.

Total Frihet

Nakna och fria njuter vi av solen och av det glittrande havet. Det är så skönt att få vara naken igen det är bara synd att det inte är fler som vågar vara det. Vi solar badar om vart annat. Efter en stund kommer det tre tjejer i 20års åldern och går i vattenbrynet i bikini. Vi förmodar att de är ute och ville se lite av den nakna sidan utan att våga ta steget att själva delta. Så då får MM (Midnattsmannen) och D (killen i andra paret) på den briljanta iden att bjuda tjejerna på något extra, så när tjejerna är nästan rakt nedanför Springer MM och D Baywatch-löpet ner förbi tjejerna bara 2m framför dom med svingande kukar och solbruna rumpor ut och kastar sig i vattnet. Något överraskade följer tjejerna MM och D med sina blickar hela vägen ut i havet och flera gånger vänder sig tjejerna om för att kolla efter att de har passerat oss.

Bus på stranden

Det hade varit så kul att få veta vad som snurrade i deras hjärnor!? Vi fortsätter att steka hela dagen och snackar massa sex och det märks att MK (Midnattskvinnan) börjar bli kåt då hon inte kan låta bli att runka MM lite med jämna mellanrum. Vi gör upp lite planer för hösten då vi har bestämt oss för att besöka klubben Par i Hjärter tillsammans!

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt