under Drömmar, Inlägg, JagochMinslyna

“Är du redo att träffa mig?” Skrev hon till honom, han tänkte efter en kort stund innan han darrande skrev tillbaka “ja Mistress”
Hon log där hon låg i sin säng, naken och alldeles våt av alla tankar som sköljde över henne, hon hade vetat om sin dominanta läggning sedan tonåren, nu är hon äkdre, 30 för att vara exakt, har allyid tänt på äldre män men inte som dominant utan mer vaniljigt sin dominanta sida har hon mer levt ut mot yngre män eller de i hennes egen ålder, det här var nytt, det var spännande.

Han kände hur hans kuk hårdnade och han drog efter andan, han upptäckte sent i livet att han jade en undergiven sida när han var runt 30, precis som hon är, nu var han 52 men hans kuk var det inget fel på även om rynkorna blivit tydligare i ansiktet och håret blivit grått men vad gör det, han har ju faktist hår tänkte han, han hade inte haft många tillfällen i livet där han fått leva ut bara några enstaka träffar med ett fåtal kvinnor, alla äldre än han själv, nog för det varit spännande men det är något med yngre kvinnor med makt.

Hon skriver ett meddelande med ena handen samtidigt som hon använder den andra för att röra vid sin våta fitta, hon drar ett finger i skåran och ryser till samtidigt som hon skriver “nästa helg hos mig, du får inte onanera eller ens vidröra dig själv annat än att tvätta dig, förstått ?”

Han håller sin kuk i handen när telefonen ger ifrån sig ett ljud, han kollar direkt, läser meddelandet och med en suck släpper han motvilligt sin pulserande hårda kuk, han som så härna ville komma nu, han tänkte att det kanske lönar sig att låta bli då.
Han svarar “ja Mistress, jag ber om ursäkt att jag höll i den innan jag läste.”
Hon ler och skickar flera instruktioner om att han ska köpa tre analpluggar i olika storlekar nästa dag och den vackraste piskan han kan tänka sig.

Dagen efter vaknar han pulserande hård men minns att han inte får röra,han duschar och klär på sig innan han ger sig av till närmaste sex shop, han är nervös då han aldrig varit i en tidigare och tyckte det skulle vara alldeles för intimt och pinsamt att be om hjälp så han går tafatt runt tills han hittar analpluggar, han hittade ett helt sett med tre storlekar i ett paket.
Han hittar inga piskor och är tvungen att fråga efter dom, tjejen i affären följer med honom till platsen där det finns för mycket att välja på, han frågar vilken som gör minst ont och tjejen pekar på en samtidigt som hon pratar om den, han hör inte ett ord utan står med röda kinder och tre analpluggar i handen, han står länge och väl och funderar på vilken som är vackrast innan han väljer en flogger i svart skinn som han tyckte såg vackrast ut, han har en förkärlek till skinn.
När han ska betala frågar tjejen om han inte ville ha den som gör minst ont och berättar sedan att den han valt inte är bland dom mest snälla men ändå inte de värsta.

Hon beordrar honom att föra in den minsta pluggen och ha den en dag, nästa dag den medelstora och resterande dagar den stora.
Hon hade smekt sig själv till en helt galen orgasm kvällen innan när hon tänkt på vad hon ska göra med det stackars gubbkräket, hon planerade att vidga hans hål så hon kunde knulla honomed sin strapin lätt samtidigt som han innan de sågs fick känna på hur hon kan va.

Dagarna gick och snart var det fredag förmiddag, han skulle jobba innan han skulle sätta sig i bilen och köra den timmen det tog till henne, dom skulle ses ute och han var instruerad att hon inte bodde långt från platsen så han kunde få lov att ta ett glas vin till maten.
Hon visste om hans förkärlek till läder, hon köädfe sog ofta utmanande och idag valde hon en svart kort läderkjol med ett vitt urringat linne samt en läder korsett som slutade under bysten, hon var kraftigt byggd med kvinnliga former och stora bröst, hon valde en röd bh men struntade i trosor och strumpor, kjolen var kort men avslöjade inte att hon inte hade trosor.

Han satte sig i bilen, fortfarande med den stora pluggen i sig, han hade haft den till och från i två dagar nu.

Den var så stor att han kände sig välfylld.
Han kom till platsen där dom skulle ses fem minuter tidig, han va så nervös att han skakade så han tog några djupa andetag innan han såg henne komma gående längs gatan, wow tänkte han, hon gick med bestämda steg rakt fram till honom och la sin arm om hans nacke och sa hej, han stammade fram hej Mistress med blicken djupt fäst vid hennes urringning, hon lyfter upp hans andikte och kysser honom.
När kyssen är över frågar hon honom om han är hungrig, han nickar och de går iväg.

Han hade fått lov att dricka två glas vin till maten av mistress, hon log mot honom efter hans första glas och hade sagt att han nog behövde ett till, hon själv hade bara druckit ett.
Dom gick tillbaka till bilen för att hämta piskan han köpt innan de gick en promenad på fem minuter hem till henne.

Hon släppte in honom och kommenderade klä av dig ditt kräk så jag får se på dig!
Han klädde hastigt av sig och ställde sig på knä framför henne med en stenhård kuk och tung andning.
Duktig slyna sa hon innan hon gick runt gonom, knuffade honom framåt så han hamnade på alla fyra i hennes hall, hon tog tag om pluggen och drog ut den en bit innan hon hastigt tryckte in den hårt igen, han stlnade till av smärtblandad njutning med mycket skamsenhet,han hade aldrig haft något i sitt hål innan hon beordrade det än mindre hade en kvinna varit nära där.
Hon sa åt honom att stå kvar medans hon gick och hämtade halsband och koppel, hon satte omsorgsfullt fast halsbandet runt hans hals och kommenderade kryp ditt kräk medans hon gick mot sovrummet där hon satte sig på sänkanten med benen brett isär så hon visade sin nu pulserande och våta fitta för honom, han stönade rakt ut av synen av hennes safter som runnit ner längst låret och han ville inget annat än att smaka.

Hon tog ett rejält tag i kopplet och ryckte till sig honom så hans ansikte var bara någon cm från hennes våta fitta, han började andas häftigt och stötvis innan hon sa åt honom att om han slickar och gör ett bra jobb kanske han får något tillbaka sedan sa hon varsågod.

Han sträckte ut sin tunga mot saften på hennes lår lekte med tungan där och kände en svag smak av henne innan han började vandra uppåt, hennes andhämtning blev tyngre och hon kände hans tunga, hon tänkte att han är väldigt snygg för att vara så gammal sedan kände hon hur han sög in hrnnes klitoris imunnen och hennes kropp reagerade med att rycka till av väkbehag, hon kände hur han sög in henne samtidigt som han lekte med tungan och hon kände att hon redan va nära, han sög och slickade långsamt men ändå så hårt och intensivt, hon stönade till några gånger innan hon exploderade, hon skakade och stönade samtidigt som hon tog ett stadigt grepp i hans hår och tryckte hela hans ansikte mot sin fitta.

Han fick inte luft, hon höll hans mun och näsa i ett järngrepp mot sin fitta och hon släppte inte, han försökte inte ta sig loss utan njöt innan paniken började komma han försökte komma loss och tillslut släppte hon med orden duktig slyna !

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt