under Inlägg

Idag när jag satt och jobbade fick jag meddelande om att jag hade ett paket att hämta ut från Sexleksaker365 😍

 

Jag kände det var dags för lite nya leksaker så jag har beställt hem två olika dildos varav ena har sugkopp och den andra är i glas som man kan köra olika temperaturlekar med 😍

 

Jag hade ändå tänkt åka till solariumet på lunchen så jag svängde förbi postombudet snabbt innan på vägen. Ivrig som jag är kunde jag inte hålla mig från att öppna paketet redan i bilen och vilken tur att jag gjorde det! I lådan låg inte bara min beställning utan även en härlig överraskning i form av en vacker butplug och en flaska glidmedel. 😍😍

Det pirrade till ordentligt i kroppen och jag ville inte vänta med att testa mina nya leksaker!

Sagt och gjort så lät jag butpluggen och glidmedlet slinka ner i handväskan innan jag smet in på TanExpress.

Jag valde ut ett solarium och låste in mig i rummet. Klädde av mig alla mina kläder och tog med förtjusning fram buttpluggen och smorde in den ordentligt med glidmedel innan jag sakta förde in den i min lilla rumpa ☺️

Det va fantastiskt skönt att ligga där i värmen med pluggen i, jag förde ner en hand och smekte min klitoris där jag låg och bara smånjöt. Innan soltiden gått ut hade jag smekt mig själv till en härlig orgasm!

Jag avslutade solningen och klädde på mig igen. Mitt lilla smycke lät jag sitta kvar i rumpan när jag gick ut från anläggningen och sneddade över parkeringen. Det kändes härligt när jag satte mig ner i bilen och körde hem.

Väl hemma blev jag uppehållen en stund i trapphuset med en granne som ville småprata, om han bara viste vad jag hade i rumpan och vad som gömde sig i kartongen jag höll i min famn just i det ögonblicket 🤤

 

*** Mina nya inköp ***

Nu vill jag höra: vilken leksak vill ni att jag ska testa först ikväll?

Dildon med sugkopp eller Glasdildon?

Om ni röstar på glasdildon vill jag gärna veta om ni vill att jag ska testa den uppvärmd eller kyld också 😉

Mer info om produkterna finns att läsa på länkarna 🙂

Tidigare inlägg
Showing 10 comments
 • J
  Svara

  Jag röstar på glasdildon kyld

  • Nymphomaniac
   Svara

   Spännande aldrig testar något riktigt kallt nångång, stog att man kan lägga in den i frysen en stund innan

 • ST
  Svara

  Jag röstar på den med sugkopp . Kanske t.o.m. i kombination med pluggen

  • Nymphomaniac
   Svara

   Sugkoppen blev the lucky winner 😉 men tyvärr uten plugg i, får testa att kombinera dom nästa gång 😉

 • Ax
  Svara

  Sugkopp!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Sugkoppen blev the lucky winner 😉

 • Him
  Svara

  Men mums vilka fina bilder, vacker fitta 🙂

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack så mycket

 • 5599
  Svara

  Kyld glasdildo, med pluggen i

  • Nymphomaniac
   Svara

   Jag lovar att kyla ner den när det väl är dags att testa 😉 Kanske kan ha i pluggen samtdigt, men först vill jag gärna testa den kyld i båda hål

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt