under Bilder på oss, Bondage & BDSM, DOMINANS & UNDERGIVEN, Inlägg, Kinky & udda, Självupplevt

Detta är en fortsättning på ett tidigare inlägg jag skrev om vårt besök på Manifest
Del ett går att läsa här >>

Paret bredvid oss har sex en stund, kanske några minuter, mannen drar sig sedan ur och stoppar in sin kuk i samma smidiga lucka som den tittat ut ur.
Han ler mot oss och de går därifrån.
Bredvid oss på en barstol sitter en äldre man som är en exakt kopia av Gubben med monokel i Monopol. Supercool och i 60års åldern gissningsvis. Även han ler mot oss och nickar kort. Respekten i alla interaktioner här är så påtaglig “allt är okej, men bara om du själv är med på det, ingen kommer göra ngt mot dig som du inte är okej med” är känslan man får överallt på hela festen.

Vi sätter oss i baren och bara iakttar, dricker ett glas vin och lite vatten. Nu börjar vi bli lite sugna på Red Room.

Red Room är en del av Manifest som är avdelad och endast par har tillträde till denna, observera att par i detta fallet inte är heteronormativt, män, kvinnor, trans, ickebinära alla är välkomna så länge de är i ett par, dvs två personer, inte tre, inte fyra (eller fyra skulle troligen vara okej eftersom det är 2 par, mindfuck….)

Red Room är dolt bakom byggstängsel klädda med tygstycken så ingen kan se in, enda vägen in är genom en glipa i tygstyckena där en dam sitter vid en pulpet för att säkerställa att de som går in verkligen är i par samt att det inte blir för många i Red Room. Just när vi ska gå in är det väldigt populärt så principen “En ut, en in” tillämpas vilket resulterar i en kö på ca 10 par.
Vi fnittrar lite, det är som att stå i kö till en attraktion på Liseberg.
När vi står där i kön passar vi på att iaktta folk runtomkring oss. En bit bort i ett hörn står 2 damer fastkedjade i ett räcke och blir hårt påsmiskade bakifrån samtidigt som de blir växelvis tagna bakifrån av sina respektive som i detta fallet är en man och en väldigt butch kvinna med strapon.
På en stol sitter en kvinna i 30 års åldern, stolen hon sitter på är en hög barstol, hon har ett alvlikt utseende, mörkblont hår och en aura av nästan kunglighet, hon är klädd i en lång, svart skinnklänning med en väldigt urringad topp och höga stövletter. Hon sitter bredbent och graciöst där på barstolen. Mellan hennes ben sitter en man i samma ålder, han har långt hår och även han är väldigt snygg, eller, jag ser nog aldrig ansiktet riktigt eftersom det är helt begravt mellan kvinnans ben, men hans hår var snyggt. Det syns tydligt hur hon njuter av uppmärksamheten, av att alla ser henne njuta där på barstolen. Stolen hon sitter på är en i en rad av 4 likadana stolar som står vid ett högt bord och på de andra 3 stolarna sitter folk och dricker öl och småpratar. Någon sneglar på kvinnan, men ingen glor. Alla njuter av stämningen på sitt sätt. Fullkomligt naturligt. Eller som min fru sa “det är precis såhär man vill att en nattklubb faktiskt ska vara!”

Nu är det vår tur att gå in i Red Room!
När vi kliver in är det första jag tänker “Hedonism!!!!” en gynstol står i hörnet, bredvid den en typ av plint. Diverse olika madrasser och andra sittanordningar finns och i bortre hörnet en stor matta, typ en sån hög matta som man hade på gympan när man hoppade höjdhopp, i galon.

I gynstolen sitter en dösnygg, asiatisk kvinna, hon blir bestämt fistad av sin Mistress som bundit fast henne hårt i stolen. Hennes skrik ekar över hela Red Room. På de övriga “stationerna” är det även där fullt ös. Vi stereotypa man/ kvinna par är faktisk i minoritet. Det är kvinnorna som äger Red Room när vi kliver in, kvinnor i alla former och färger. En kraftig Madam med kort hår, en nubisk prinsessa och diverse andra kvinnor eller personer som identifierar sig som kvinnor – vem hade trott det!

Enda stället där vi vanliga par är representerade är på gympamattan, här är det fullt ös, kvinnor blir tagna av sina män över hela mattan och jag reflekterar över hur fasen vi ska få plats. Då är det ett av paren som är färdiga, längst inne i bortre hörnet av mattan. Mannen ser att vi väntar, vinkar på oss och pekar att “här finns plats”. De börjar tränga sig ut mellan matta och stängsel, vi går mot dom och trängs med dom när vi ska ta deras plats. Normalt hade man reagerat över att stå så nära en naken och svettig man (iaf jag som hetero man) men här är det bara en nick och ett “have fun!”, helt naturligt.

Min fru har tidigare varit och bytt om från sin arméoutfit till en svart, grenlös body, till denna dundersnygga stayups och Doc Martens kängor, bodyn har remmar i läder som går i kors och hon har även tagit på sig sitt nyinköpta halsband (som praktiskt nog har en ögla för koppel baktill). När hon bytte om passade jag på att ta av mina kalsonger samt att smuggla ner just ett metallkoppel i min ficka. Jag vänder min fru om, sätter på henne kopplet, jag hör hur hon flämtar till. Sedan lägger jag henne ner på rygg, tvingar upp och isär hennes ben så att hon ligger vädligt bredbent på mattan. Hennes fitta är förmodligen den vackraste jag vet så att slicka den är en av mina favoritsysselsättningar. Sagt och gjort, kopplet stadigt i hand och sedan slickar jag henne ordentligt, jag hör hur hon stönar och smågnyr och förstår att hon inte har så långt kvar.

Alltså vänder jag henne om så hon står upp, framåtböjd över mattan, tar ett riktigt stadigt tag i kopplet och håller det så hårt jag kan, ser hennes rygg och nacke böjas bakåt och hör hur hon har lite svårt att få luft. Det är nu det är praktiskt med kilt, speciellt kilt utan kalsonger under. Jag tar henne stenhårt bakifrån, hör hur hon försöker skrika men har svårt att få luft. I denna positionen och i denna miljön tar det inte speciellt lång tid innan hon kommer, stenhårt. Knäna kollapsar och hon försvinner in i orgasmen, de som har legat med min fru eller har sett henne få orgasm vet att det är magiskt att bevittna. Hon bara försvinner bort och kan vara borta i flera minuter.

Nu ger jag henne inte den tiden utan vänder henne på rygg, drar upp hennes knän och fortsätter ta henne där bland allt folk. Ca 20cm från henne ligger en annan, väldigt snygg kvinna, och blir tagen i samma position. Min fru berättar senare att hon ville hålla denna kvinna i handen eller iaf smeka henne under tiden men var osäker på om det var okej så hon lät bli. Den andra kvinnans man och jag får ögonkontakt och ler mot varandra, såhär ska man ha det när man har det som sämst!

Detta är min fru i ovan nämnda position

Efter några orgasmer till är vi helst genomsvettiga och rätt färdiga med Red Room, dags för vätskeintag!
En drink i baren och sen börjar en ny show, tyvärr är denna rätt långdragen och långsam så festen dör lite. Eller så är det så att utan att vi märkt det har klockan blivit 03.00!! Det är dags att tänka på refrängen.

Min fru vill testa en sexgunga innan vi åker, vi tar ett varv i lokalen och konstaterar att alla gungor minsann är upptagna! Fasen!

Efter lite strul lyckas vi hitta en Taxi, som vi faktiskt delar med 2 andra svenska män varav en är från vår hemstad!
Supertrevlig taxiresa med skratt, utbyte av erfarenheter och rekommendationer om andra, liknande events.

Klockan är 04.15 när vi snubblar i säng, min frus kommentar “jag vill göra det skönt för dig, men jag oooorkar inte!”

Hotellfrukosten är underbar, vi ler och pratar om kvällen sedan är det dags att åka hem till verkligheten.
Hela bilresan hem skrattar vi och pratar om våra erfarenheter och intryck.

Det vi tar med oss från våra äventyr är alltid en starkare anknytning till varann, ett rosa skimmer i vår relation, en energi som bara vi delar och förstår, vårt förhållande blir starkare av varje upplevelse vi har i vårt hemliga liv. Tänk hur fantastiskt det hade varit om man hade kunnat berätta för vännerna vad de missar, vad vi varit med om och hur mkt starkare vi blir av det. Men tyvärr tror jag inte de flesta skulle förstå och att vissa skulle döma.

En sak är vi helt på det klara med: Manifest ska vi besöka igen!

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Hon
    Svara

    Magiskt skriver.
    Håller med på alla punkter.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt