under Mysexlife

Hej på er alla fina, hoppas ni fortfarande vill följa mig, även om jag varit tyst senaste månaderna.

Mycket har hänt i mitt liv och jag har inte orkat med varken sex eller att skriva om det lilla jag haft… Men nu är det nytt år  och jag mår bättre igen! Har smått börjat dejta och ha sex igen och kommer framöver skriva mer om vad jag är med om.

Så vad har hänt sedan sist… Var ska jag börja..

Har dejtat lite, men mest bara idioter… Män som inte är ärliga med vad de vill och så.. Men jag ger inte upp.. Sen några veckor träffar jag en söt kille som är ett år yngre.. Vi träffades via en dejtingapp och sågs ganska snabbt efter vårt första meddelande.. Vårt sex är amazing och jag hoppas kunna behålla honom länge 😉

Han är sjukt flexibel i sängen och han ger mig måååååååånga orgasmer gång på gång på gång.. Han älskar att ge mig njutning och älskar att gå ner på mig.. Jag som älskar att bli slickad älskar denna kille.. Eller ja, älskar sexuellt..

Försöker locka över honom ikväll igen.. Håll tummarna för mig… 😉
I’m back, and I’m here to stay!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Millan
  Svara

  Yey!
  Vad skoj, har saknat dig!
  Välkommen tillbaka!

  • Mysexlife
   Svara

   Tackar! Kul att va tillbaka också! Kram

 • Daniel
  Svara

  Hej goding 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt