under Inlägg, Nyheter

bröst Kontrasterna att kastas från en verklighet till en annan. Att ena stunden prata om jobb, juridik, dokumentation, riktlinjer och policys för att strax därefter mötas av en vacker kvinna sittandes naken i badet. Väntandes på mig. Trånande blick. Äventyr, lust och ren attraktion. Min sambo bad mig att klä av mig och gav mig ett glas champagne. “Nu ska vi ta hand om dig” sa han.

Jag kom hem ett par timmar senare efter att han hämtat upp henne på tåget. Hon reste för att spendera en hel helg med oss. Vi hade bara träffats en gång tidigare och fikat ihop. Efteråt önskade vi verkligen att vi hade kyssts. Vi har skrivit mycket och hoppats på att få träffa henne igen. Nu blev det äntligen av.

I tre timmar hade de sysselsatt varandra medens jag satt i bilen på väg hem från en lång dag i möten. De hade pratat och kände klart att det fanns en koppling. Detta visste inte jag när jag kom hem. Jag visste att hon skulle komma, och att de väntade på mig. Jag var så nervös, spänd och uppjagad efter en lång arbetsvecka. Tillråga på allt var jag så kissnödig att jag var nära på att sprängas. Mitt enda mål var att ockupera badrummet meddetsamma när jag kom hem för att kissa, ta en dusch och raka “fiffi”. Istället kommer jag helt av mig. När jag kommer hem sitter hon naken i badet och väntar på mig. Vi har bara ett badrum. Vad ska jag göra. Inte kan jag be henne resa sig upp och gå ut medens jag ska kissa. Jag kan ju inte heller sitta på toaletten 50 cm från henne i badkaret. Inte sexigt allt….! Lite smått förvirrad, tagen av överraskningen som jag verkligen uppskattar. Men gud vad jag är kissnödig. Jag klär av mig mina kläder och hoppar i. Våra blickar möts och jag inser hur blottad jag känner mig.

Jag nämner aldrig att jag är kissnödig så att jag håller på att explodera. Vi finner varandras kroppar redan efter ett par minuter. Hon doftar ljuvligt. Vackra bedårande stora fina ögon tittar lugnande på mig och snart är jag lugn och avkopplad. Hennes mjuka läppar smakar som honung och ger mersmak. Jag kniper och håller mig. Hon tycker att jag verkar spänd och masserar mina axlar. Så skönt. Vi tar på varandra och smörjer och vårdar varandras kroppar. Vattnet börjar bli kallt… Hon tycker att vi ska ta oss till sängen. Jag ber om några minuter för att fräscha till mig och passa på att raka mig. Hon smyger upp ur badet och in i vårt sovrum. Min sambo kollar på ishockey på tv. Tycks helt oberörd av våra stön i badrummet. Detta har vi skrattat åt senare. Jag får äntligen tillfälle att kissa. Sååå skönt! Jag duschar snabbt av mig. Rakar hela “fiffi” noggrannt och väl. Det tar inte mer än 2 minuter och jag möter den vackra kvinnliga besökaren i vår säng. Hon sitter på knä i sängen och mer mig lägga mig ner. “Jag vill slicka dig tills du kommer”

filmHon smeker hela min kropp, kramar om mina styva bröstvårtor och stönar lätt i mitt öra. Hon drar tungspetsen utmed örsnibben ner längs halsen. Jag flämtar. Jag är såååå känslig kring mina örong och längs min hals. Hennes andning förändras. Jag ser den kåta blicken i hennes ögon och hon knuffar ner mig i sängen och särar på mina ben. Sakta och försiktigt smakar hon på mig.  Jag krycker mitt kön mot hennes ansikte och kan inte få nog. Hon rullar runt sin tunga längs hela mitt plasvåta kön, som om hon inte gjort annat!

Vi är båda nya på tjejer. Det här med tjejsex när man är tjej är ingenting som man automatiskt kan bara för att man själv är tjej. Tålamod och uthållighet, behövs på ett helt annat sätt när man slickar än tjej, än när man suger av en kille. Jag försöker bli bättre på att läsa signaler. Tyda de olika lätena, hur hon stönar, hur nära är hon att komma.

Jag är så uppspelt och exalterad över hur allt klickar. Redan från början hittar vi precis varandras knappar och hon får mig att kvida av välbehag…

Tidigare inlägg
Comments
  • Clothson
    Svara

    lät som en skönt kväll =)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt