under Lilla Kaos

Fem minuter. Fem minuter var allt som tog innan jag hade munnen över Norrlands kuk när vi sågs i fredags. Han skrattade åt min otålighet. Inte för att han själv kunde, eller ville, hålla sig mycket längre. Det är hans fel egentligen. Så fort han sätter igång och drar mig i håret så sätter knullreflexen igång, kan inte stå emot. Vad kan jag säga, jag älskar verkligen sex.

Han gick ner på mig, slickade mig långsamt. Jag vet inte vad det är han gör egentligen, men vad det än är så funkar det. Han slickar långsamt långsamt så att jag verkligen skälver till av frustration. Han låter mig hållas. Snabbt gick det. Sen hade jag squirtat ner hela hans ansikte med fittsaft. Fan vad den killen får mig att komma, helt otroligt.

Det är alltid lite svårt att återberätta vad som exakt hände när, och hur, eftersom vi alltid ligger fler gånger än en. Han använde sitt skärp för att smiska mig, och sen spände han det om min hals. Känslan av den breda remmen som kontrollerar min andning, att han kontrollerar min andning, mums.

Medan jag låg på mage med rumpan upp i vädret tog han min nya wand och före den över min fitta. OMG, inte nog med att den är så skön, när någon annan hanterar den är det helt otroligt. Jag kom ”på riktigt” eller vad jag ska kalla det. Enda sen jag började äta mina antidepressiva och började fontänorgasma istället för att komma ”som vanligt” uteblir oftast den där skön sköna orgasmer när man tar sig över kullen. Jag får det väldigt sällan numer, men igår gick det. Samtidigt som han höll nya Jubel mot min fitta förde han in ett finger i min röv. Två sekunder sen var jag där. Fy fan vad mina grannar måste vara lessa på att höra alla mina stön, jag kan liksom inte hålla käften.

Min fitta är så svullen att det till och med känns mycket tightare när han knullar mig. Den är så överkänslig så att varje rörelse och juck känns än mer tydligt. Han säger att det är för att jag använder Jubel för mycket, lätt klart värt det med tanke på hur mycket njutning den ger!

Och just ja, ordnade en rabattkod från sidan som gav mig Jubel. Eftersom munnen går i ett på mig till mina vänner gällande hur fantastiskt det är med sexleksaker så är de rätt köpsugna. Jag frågade om det inte fanns något erbjudande de kunde ta del av. De ger generellt inte rabatter men sa att de kunde göra ett undantag, hur glad blir man inte då liksom?! Jag har även fått lov att lägga ut rabatten på bloggen, så att om någon av mina läsare vill handla hem saker för egen del så gör ni det från passionofsweden.se

Rabattkod; lillakaos10

Det ger er 10% rabatt på hela sortimentet, och den är giltig fram till 1:a augusti. Vilken grej va?!

Jag länkar till nya jubel här,

och till gamla jubel ­­­här,

är själv jävligt sugen på den här eller varför inte den här.

Gud att det ska finnas så många val här i livet!

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt