under Lilla Kaos

Vaknade till nyheten av att Sverige tagit Em-guld. Grattis grabbar. Fick några bilder skickade till mig av Norrland på hans kropp. Omg, jag älskar den där kroppen. Blev så till mig att jag bara skulle mysa lite med nya Jubel. Jag slog igång en väldigt lätt vibration och la mig med den mellan benen. Behöver jag säga att det inte tog särskilt lång tid innan jag höjt upp vibrationen och snart sprutat ner hela sängen. Den här gången kom det verkligen mycket vätska, både säng och täcke blev dyblöta.

Skickade tillbaka bilder till Norrland för att visa vad han ställer till med. Han säger att jag måste lugna mig, att det inte kommer finnas något kvar till han kommer annars. Jag upplever ofta att jag blir väldigt uttorkad efter jag fontänorgasmat mycket, stämmer det är? Eller är det bara jag som inbillar mig. Det luktar hur som fitta i hela min lägenhet, skulle vara perfekt att släppa in lite kåta män här och våldföra sig på mig…. Gah, sluta tänka snusk nu, jag ska ner till husläkaren strax. Äldre torr gubbe, han kanske skulle vara något tro?

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt