under Lilla Kaos

Är det någon gång man känner sig som en snusktant så är det kvällar som denna. Synar svenska spelarna på tv och inser att de inte är äldre än 21. Det slår mig också att de ser väldigt vuxna ut, vilket borde innebära att jag också gör det.

Jag ligger och sneglar på min blåa minivibrator och Nya Jubel. Den blå är alldeles kladdig av fittslem. Min säng är blöt, liksom min ena fot som jag också sprutat ner. Nu när jag har Nya Jubel är jag inte ens säker på att Norrland behöver komma hit på fredag. Skämt åsido, min fitta är rätt öm sen igår.

Aldrig har två timmar tagit så lång tid i hela mitt liv, och ska jag vara ärlig orkade jag inte vänta till den laddat klart helt, den slutade ju fan aldrig blinka. Och det stod faktiskt två timmar i broschyren. Fatta, den har ett helt års garanti, kan det bli mycket bättre? Undra om den täcker slitage? Skulle kanske skaffa någon tilläggsförsäkring så mycket jag lär använda den. Ca fem orgasmer senare somnade jag som ett litet barn igår. Det var länge sen jag sov så gott.

Grannen frågade om jag ville komma och kolla fotboll med han och grabbarna. Det eller ligga hemma med Jubel och glo tog inte särskilt lång tid att bestämma sig emellan. Mums, säger jag bara. Nu dunkar det i hela fittan men jag är bra sugen på en omgång till. Den här jäveln får mig liksom att stöna rätt ut. I vanliga fall kan jag hålla mig tyst när jag onanerar men det går liksom inte att hålla sig. Längtar till fredag och när Norrland kommer så han också kan vara med och leka. Tanken på hans kuk som knullar mig samtidigt som jag har vibratorn mot klitoris får mig att rysa till av kåthet. Gah, att livet ska innebära så mycket väntan hela tiden.

Jag råkade fräsa åt honom lite igår, så hade fått världens sms i natt. Han skriver att han tycker väldigt mycket om mig även om han kan vara dålig på att säga det, och ska ha i tanken att jag behöver lite mer bekräftelse än vad han gör. Han är så himla fin. Jag kan skatta mig lycklig som hittat en sån som han. Nu ska jag bara lyckas behålla han, och inte skrämma bort han.

Sa jag förresten att hotellsadisten är i stan? What doesn’t knullar you, makes you stronger…. Eller kåtare, eller mer sugen, eller…. en ´helt annan typ av gult och blått…

Hinner nog komma en gång till innan andra halvlek. Stort tack till Passion of Sweden för leksaken, och tack till U21 för alla snuskiga fantasier som ploppar upp i huvudet. Heja Sverige, kom igen nu va fan!

 

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt