under Drömmar, Självupplevt, Tankar

Ok. Första gången jag hörde en tjej som var sugen på gangbang så tyckte jag att hon var lätt störd. Hela mitt sinne tyckte att hon gjorde våld på sig själv och på något sätt rasade hela min bild av henne.

Tiden går och tiden gör en del med oss om vi upplever saker under tidens gång.
Vad är ett gangbang har jag nu börjat fundera kring. När är det ett gangbang och när är det bara fler killar och jag? Jag har sedan början sagt att det är förnedrande och obehagligt med många män som bara tar för sig av kvinnan, men var går gränsen mellan att ha sex med flera män samtidigt och ett gangbang? Är det själva synen som jag har eller är det en definitionsfråga?
Tre män och jag, är det gangbang? Nej, säger jag som har varit med. Ja, säger andra som tycker att det är klart det är.
Vad som är vad och vad det ska kallas känns plötsligt väldigt ointressant. Tre kukar och jag, det har varit himmelen tur och retur.
En i munnen, sakta suga den omsorgsfullt och bli överraskad med en hård stöt ner i halsen. En som pockar på från andra sidan ansiktet. Känslan att bara kunna vända kinden till och få en ny hård kuk att ägna sig åt är fantastiskt!
Var den tredje är är nog inte svårt att räkna ut. Och oooops, plötsligt glider någon av de förstnämnda in där bak. En double. Utfylld. Utspänd. Kukar överallt.
Gangbang? Nej inte än. Men snart kanske det blir fler än tre?
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt