under Tankar

Ibland suger jag på karamellen och funderar på vad som är vad i sexuell betydelse egentligen. Sjukt intressant och så jävla roligt att läsa om olika begrepp, definitioner och snusförnuftigt förstå-sig-påande.

Delar med mig av länken till Wikipedia här som just behandlar begreppen inom gruppsex.

Sedan klickade jag mig naturligtvis vidare in på rubriken swinging och läste vidare. Läste högt för J och vi fnissade och asgarvade om vart annat. Det är något speciellt att läsa om sex, porr och snusk på ett mer faktabaserat sätt.

Själv älskar jag det mesta inom gruppsex. Gangbang är en uppenbar favorit om man ska utgå från den definitionen som ges. MUMMA!

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt