under Inlägg

Du hämtar mig på station och jag hinner inte sätta mig i bilen innan du ger mig den första ordern.

-Sug, slyna!
Jag låter mina fingrar glida över din hårda kuk som ligger gömd innanför dina brallor. Jag drar sakta ner din gylf och trevar efter din stenhårda kuk. Tar ett stadigt tag om roten utav den och låter min hand jobba sig upp och ner för det styva skaftet. Sluter sedan mina läppar om den och låter den glida sakta in och ut samtidigt som jag fortsätter låta min hand jobba upp och ner. På en gång så ger du mig nästa order.
-Inga händer, slyna!
Jag tar bort mina händer och låter din kuk bara glida mellan mina fuktiga läppar. Du tar tag i mitt hår med ena handen och trycker mitt huvud ner mot din kuk, så den kommer allt djupare ner i min hals. Jag hulkar till för jag är inte van att ta den djupt. Du drar upp mig i håret igen och släpper och ger mig en lavett. Tittar på mig och säger.
– Kan du inte bättre din smutsiga lilla slyna?
– Nej, men jag försöker så gott jag kan.
– Inte tillräckligt din lilla dumfitta, säger du och hånflinar.
Jag känner hur du tar ett nytt tag om mitt huvud och trycker ner mig emot din kuk igen. Jag känner hur jag inte vill och kämpar emot. Du drar upp mig igen och ger mig åter en lavett.
– Din olydiga lilla slyna. Du ska gör som jag säger. För varje gång du drar dig undan hedan efter kommer du att få en lavett. Förstått?
– Ja.
-Visa mig nu att du är en duktig flicka och gapa stort.
Jag gör som du befallt mig och jag känner än en gång att du tar ett stadigt tag om mitt hår och nacke och trycker ner mig emot dig. Jag känner hur din kuk tränger längre och längre ner i min hals för varje gång och jag hulkar och saliven rinner ur min mun. Du trycker ner mitt huvud och släpper inte taget. Jag försöker andas genom näsan, för annars får jag ingen luft och efter en stund släpper du och drar bort mig. Jag andas häftigt och du ger mig åter en lavett.
– Den får du för att du inte gör ett tillräckligt bra jobb din lilla äckliga slyna, säger du och hånflinar igen. Jag vill hedan efter att du kallar mig Master och att du tackar för allt jag ger dig. Sen om det är straff eller inte. Du ska veta att när du är hos mig är mitt ord din lag. Inget annat accepteras. Förstått?
– Ja, Master.
– Duktig flicka, säger du och ler.
Vi är alldeles strax framme hos dig och du stannar bilen. Vi stiger ur och jag följer efter dig in. Du öppnar din dörr och säger välkommen hem till mig. Jag går in och du befaller mig direkt.
– Stanna. Stå still och sära på benen. 
Jag gör som du säger och du står där en stund och iakttar mig. Sedan tar du min jacka och hänger upp den. Du går in och sätter dig i en av fåtöljerna och lutar dig tillbaka. Jag vågar inte röra mig ur fläcken, förrän du befaller.
– Klä av dig och kom hit, slyna!
Jag låter mina kläder falla till golvet en efter en. Jag står där tillslut alldeles naken och tar ett försiktigt steg och du reser dig direkt ur fåtöljen och kommer fram till mig och tar ett stadigt tag om min haka. Tittar mig i ögonen och befaller.
– Ner på knä, slyna! I mitt hem är din plats på alla fyra, säger du och sedan släpper du mig. 
– Ja, Master, säger jag och sänker blicken till golvet.
Jag går ner på alla fyra. Du går tillbaks och sätter dig igen.

– Kom hit, slyna!

Jag kryper bort mot dig där du sitter. Jag sätter mig på knä framför dig och fäster blicken strax framför dina fötter. Låter mina händer vila i mitt knä. Du sitter tyst en stund och iakttar mig och klappar mig efter en stund över håret och säger.

– Duktig slyna. Så ska det se ut.
Jag sitter kvar och inväntar nästa order. Jag hör hur du knäpper upp dina byxor, men jag vågar inte titta upp. Rädd för att du ska bli ond på mig. Tillslut kan jag inte låta bli och direkt möter du mitt ansikte med en lavett. 
– Har jag bett dig titta på mig, frågar du bestämt.
– Nej, Master.
– Du rör dig inte förrän jag ber dig göra något. Förstått?
-Ja, Master. 
Jag låter min blick åter falla till golvet och inväntar nästa order. Hör hur du reser på dig istället och går iväg. Jag hör att du gör något, men kan inte lista ut vad. Efter en stund känner jag hur du för något över mina ögon. Du sätter på mig en ögonbindel och befaller.
– Ställ dig på alla fyra, slyna! 
Jag gör som du befallt mig.
– Sära på benen och puta med rumpan, befaller du.
Jag gör åter som du säger och sedan hör jag något ljud som jag tycker låter som om du drar ur ditt skärp ur byxorna. Jag hör hur du smäcker till med skärpet och jag nästan hoppar till utav ren reflex av ljudet fast du inte piskat till mig med det än. Det blir alldeles tyst och jag börjar bli riktigt nervös och spänd över tystnaden. Tillslut känner jag det första rappet över min rumpa. Jag rycker till och ger ifrån mig ett tjut.
– Tyst! Inte ett ljud vill jag höra och stilla ska du stå, befaller du. Du har varit olydig, slyna! Nu ska du få vad du förtjänat.
Jag hör hur det blir tyst igen och nervositeten byggs åter upp igen och så kommer nästa rapp och jag gör allt för att stå stilla och vara tyst. Du rappar sporadiskt till en början för att sedan rappa ett antal snabba rapp över mina skinkor som nu blivit lite röda och aningen ömma. Jag märker dock att varje gång jag inte står still eller gnyr, så rappar du allt hårdare. Jag försöker allt jag kan, men nu börjar det göra riktigt ont, så jag kan knappt stå still längre och ger ifrån mig höga skri och snyftningar om vartannat när du fortsätter smiska mig. Du slutar och jag hör hur du går iväg ut i hallen, men återkommer ganska snart igen och sätter på mig en gagball, för att få tyst på mig och fortsätter smiska mig till du tycker att jag har fått vad jag förtjänat. Du tar sedan av mig min ögonbindel och gagballen. Mina tårar bara rinner ner för mina kinder och jag snyftar okontrollerat. Du omfamnar mig och säger.
– Så ja, det är lugnt. Gråt du, men du förstår att om du inte lyder mig, så blir du ju straffad. Bättre att vara en lydig slyna. Eller hur, frågar du.
– Ja, Master snyftar jag fram. 
– Nå, vad säger man då, frågar du.
– Tack, Master snyftar jag fram.
Du torkar mina tårar och efter en stunds omfamnande och jag har lugnat ner mig, så reser du dig igen och sätter dig åter i fåtöljen. Du tittar på mig och befaller.
– Kom hit, slyna!
Jag gör direkt som du befaller och kryper på alla fyra fram till dig. Sätter mig på knä och fäster blicken i golvet och inväntar ny order. Du reser dig upp och tar tag om mina armar och sätter på mig ett par handbojor. Du sätter dig åter i fåtöljen och lutar dig tillbaka. Sedan befaller du.
– Sug, slyna!
Jag asar mig lite närmre och du knäpper upp dina byxor och tar ut din stenhårda kuk. Tar tag om mitt hår och säger.
-Visa mig att du kan vara en duktig slyna nu och gapa stort.
Jag gapar och du trycker mitt huvud emot din styva kuk och jag hulkar på en gång och försöker dra mig bort från dig. Direkt åker jag på en lavett och så tar du åter ett tag om mitt hår och trycker mig emot dig. Du trycker in den några cm till och håller kvar. Jag vill inget annat än dra mig ifrån dig, men du har ett stadigt grepp om mitt hår och nacke. Vilket gör att du bestämmer och jag kan inte göra något. Tillslut drar du undan mig och jag hulkar till åter igen. Du trycker snabbt mitt huvud emot dig igen och håller åter kvar mig. Jag kämpar för att kunna andas, för än har jag inte riktigt kommit på tekniken. Du drar undan mig igen och jag hulkar åter och saliven rinner ner för min haka precis som tårarna ner för mina kinder. Du trycker mig emot dig igen och låter din kuk pressas in och ut några gånger i min mun. Du tar tag i mitt hår. Drar mitt huvud bakåt och befaller.
– Res dig slyna!
Jag hinner inte reser mig förrän du befaller.
– Lägg dig i soffan med huvudet över kanten.
Jag gör som du säger och du befaller.
– Gapa, slyna!
Jag gapar stort precis som hos tandläkaren och du ställer dig bakom mig och tar tag om mitt huvud och trycker in din kuk i min mun och börjar munknulla mig. Du pumpar din hårda kuk in och ut ur min mun. Jag hulkar ett flertal gånger, men du bara fortsätter pumpa den in och ut. Jag känner hur saliven rinner ner från mina mungipor och hur tårar och maskara rinner och smetas ut över mitt ansikte. Tillslut slutar du och tar ett stadigt tag om min ena arm. Jag har inget val än att resa mig och följa med dig in till sovrummet. Du puttar ner mig mot sängen, så jag ligger med överkroppen på den, men med benen på golvet. Du lossar mina handbojor och fäster mina händer framför mig istället. 

– Upp i sängen och ställ dig på alla fyra, befaller du.

Jag hör hur du lämnar rummet och jag tar mig upp i sängen och ställer mig på alla fyra och särar på mina ben och putar ut med rumpan. Jag hör hur du kommer in igen och jag ser i ögonvrån hur du tornar upp dig bakom mig.

– Duktig slyna, säger du och stryker handen över min rumpa.

Jag känner hur du låter något kallt rinna ner mellan mina skinkor och hur du trycker något mot mitt analhål. Känner hur du pressar in en dildo sakta men säkert. Du trycker in den lite, för att sedan dra ut den och sedan trycka in den igen. För varje gång kommer du längre och längre in. Tillslut trycker du den in och ut fortare och fortare. Jag stönar och gnyr högt och ljudligt varje gång du pressar in den. Känner hur du drar ut den. Du torkar av den och befaller.

– Håll, slyna!

Jag håller dildon mellan mina händer. Du trycker sedan ner mitt huvud mot den och jag gapar automatiskt. Jag känner sedan hur du pressar in din kuk i mitt analhål med en ända stöt och jag gnyr till högt. Du pressar ner mig än mer över dildon, för att dämpa mina skri. Du håller ett stadigt tag om min nacke och stöter fortare och fortare in din kuk i mitt tajta lilla hål. Du trycker in den ända ner till roten och drar ut den och stöter in den igen. Du penetrerar mig fort och hårt. Känner hur det börjar göra ont, men du bara fortsätter. Tillslut drar du ut den och lämnar rummet igen. Jag vågar inte dra ut dildon eller röra mig. Du kommer strax tillbaka och tar tag i mitt hår och drar upp mitt huvud. Tar dildon och lägger den åt sidan. Du sätter på mig gagballen igen och sedan känner jag hur du trycker in dildon i min nu dyblöta fitta och befaller.

– håll dildon med dina händer slyna!

Jag lägger mig ner och tar ett stadigt grepp om dildon med mina händer. Känner hur du pressar in din Styva och hårda kuk i mitt nu utvidgade analhål och börjar penetrera mig hårt. Jag vill skrika, men gagballen hindrar mig. Jag känner hur fylld jag är i båda mina hål och du knullar mig allt fortare. Samtidigt som jag önskar att du slutar, så tänder smärtan mig nått grymt mycket. Du fortsätter pressa in din kuk och efter en stund drar du ut den. Tar dildon ifrån mig och drar ut denna också. Tar ett stadigt tag om mitt hår och drar upp mig. Tar av mig gagballen och befaller.

– Ner på knä på golvet, slyna!

Jag sätter mig på knä på golvet och inväntar nästa order.

-Sug, slyna!

Jag gapar stort och du pressar in din kuk åter i min mun och börjar munknulla mig. till min stora förvåning går det så mycket bättre nu och jag hulkar inte alls så mycket. Du munknullar mig allt fortare och tillslut känner jag hur din kuk pulserar i min mun. Du stönar till och fyller min mun med din varma säd och jag sväljer som en duktig slyna. Jag tittar upp på dig och möter din blick. Jag ser att du är nöjd med min första prestation hos dig. Du stryker din hand över mitt hår och säger.

– Duktig slyna. Kom så går vi och duschar av oss.

Jag reser mig upp och följer dig in i badrummet…..

  
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt