under Gbkungen

Screenshot_2016-08-23-00-47-28

Ja vad hände nu???

Ja till att börja med så var min ambition att skriva 1 sex upplevelse varje dag och helst samma träff som jag hade den dagen men senaste tiden så har jag haft det körigt har ju snittat 2 olika sex träffar varje dag vilket gör det att jag inte hinner med att skriva mina upplevelse eftersom när jag tänkte skriva om dom så är jag ju på en ny sex träff..Vilka jobbig problem man har 😉 knulla eller inte knulla det är det som är gentlemannens fråga om det är så att knulladet han har på hjärnan eller sökandet efter knullet så är han en gentleman 😉

Ja jag vart inbjuden på en sexfest ute på en ö någonstans i Norrtälje och jag kommer berätta hela historian här men jag kommer ju dela upp det i alla kvinnor som jag hade sex med under den festen och gå ner på djupet och rot fram alla smaskiga detaljer och lite till så hur många han jag ha sex med under den tiden???sammanlagt vart det 6st under kvällen,natten,morgonen så följande kvinnor ska ni hålla reda på Värdinnan,Långa frun,Barndomsminnet,Kvinnan med näsan,Silikon 1 och Silikon 2 + några till kvinnor som jag inte hade sex med..Jag vet jag börjar tapp stiget och så kallar han sig för Gbkungen så har han bara sex med 6st kvinnor av 8st kvinnor märklig man den där Gbkungen!! jo och så typ 9-12män på det så blir det en riktigt härlig porrig sex fest där alla nästan knullade med varandra(Männen knullade kvinnorna och kvinnorna lekte med kvinnorna)

Så till nu till själva upplevelsen vi åkte bil till bryggan där mannen väntade med båten som skulle ta oss till ön väl framme så blev vi utkommenderad vart vi skulle sova vart efter vi gick runt och hälsade många kända ansikten och några okända ansikten och av dom kända ansikten så är det två man kan berätta om..Den ena är en man som om du har träffat han en gång så kommer du komma ihåg han..Han specialitet är att springa runt observera på klädd på en sexfest där alla andra är nakna och ge kvinnorna sprutorgasmer och han är riktigt grym på det(Helt klart den bästa jag har träffat..Men berätta inte det för han för han bli så mallig då 😉 och försöka skvätta över mig..Så hur försvara man sig från det jo man ser till att när han får en kvinna att spruta så är man där med handen och samlar upp det innan det kommer på golvet och där efter så kastar man det på honom..Det märkligast var ju att jag behövde ju bara göra det en gång sen slutade han skvätt runt så att säga 😉 Värt att vet är ju att vi har känt varandra i många år och vi bege tycker bra om varandra så vi tycker det är bara roligt att retas/busa med vandra på olika sätt 😉 Och sen den andra mannen är min vapen broder i konsten att hitta kvinnor och få dom att förstå att dom vill ha sex med oss även så kallar vi oss för helan o halvan för vi komplettera varandra på olika sätt som gör det nästan omöjligt för kvinnorna att inte ha sex med oss så att säga och ni kommer få en massa historier när vi har varit ute och träffat kvinnor som vi har haft sex med ..Helt klart något att se framåt jo nu kanske ni undrar varför jag nämner dom två och det är ju för vi samarbetar så pass så vi hjälper varandra att få knulla beroende på vem som raggat på kvinnan så ser vi alltid till att delar med oss när det går vilket uppskattas av kvinnorna..Viken kvinna vill inte uppleva två tre fyra män som samarbetar när dom gör det skönt för kvinnan???
Så till minglet när vi ska lära känna varandra då är det lite stelt i början så vi som känner varandra går och inspektera marken så att säga och under inspektionen i en av stugorna så råkar man ju träffa på silikon 1 som bara älskar sex ju mer ju bättre så under smekningen och uppvisningen av silicon brösten för några trevliga kamrater så tittar vi bege mot en av deras bryggor och så ger hon förslag på att vi ska knulla på bryggan så jag bangar ju inte så vi går längst ut på bryggan och börjar att knullar och det finns många stugor runt om som mycket väl kunde se vad vi gjorde men vem fan bryr sig vad granen säger så att säga och medans vi hade sex på bryggan så hände följde 3 saker nummer 1,Dom som var lite blygare en vad vi var skulle bada på den andra bryggan som var typ 25meter från våran brygga där vi knullade så när dom tittade mot vårat håll så såg dom att vi knullade för fullt och kommitterade det hela med glada till rop..Jag antar att det gäller att sätt ribban rätt 😉 och efter det så kommer fontän killen på bryggan och ger henne en fontän samtidigt som hon suger mig och sen numer 3 då kommer killen som är kk med henne dit med sin riktiga seriösa fiskeutrustning och börjar fiska samtidigt som jag tar henne bakifrån så suger hon av han medans han fiskar ja ni hörde rätt..Fiska… Tills fontänmannen såg att ett av många båtar som åkte förbi skulle till bryggan mitt i mot oss som var typ 10meter från så det var bara att stoppa in kuken och gå vidar till gå så att säga 😉
Jo jag glömde berätta att när vi väntade på det sista lastet av gäster som skulle komma till ön så var värdinna där för att hälls dom välkomna och jag och två till män så vi kände och klämde och smekte hennes härliga kropp en lång stund tills gästerna la till på bryggan 😉 Jag undrar vad dom som kom i båten tänkte när värdinna blev så härligt behandlad av 3 härliga män??Jag lär aldrig få reda på det…Eller?? Ja vad ska jag säga jag kunde ju inte låta bli fråga så efter att ha presentera sig för dom nya gästerna och ja som ni vet så kramar jag alltid kvinnorna blyg som jag är ;)så frågar jag et av paren som jag inte kände..Vet ni vad dom sa när jag frågade det..Fan va bra här kommer det hända saker helt klart 😉 och efter att vi blev “störda” av dom nya gästerna så kom vi av oss så vi forsat inspektera dom resterande land o byggnader som var kvar då märker vi att barndoms kvinnan har sex med min vapen broder och en till kille så vi tre andra som så att säga skulle inspektera marken hade helt klart något mycket mer intressant att sysselsätt oss med så jag kunde ta det lugnt få upp den medans min vapen broder gjorde det skönt för henne och så sa jag färdig så släppte han fram mig så jag kunde ta henne bakifrån och det var riktigt härligt skönt att knulla på henne riktigt hårt å bestämt och bara höra hur hon njöt av min stora grova kuk tills hon kom och då var det nästa man och efter det var det nästa man och sen var det jag igen och efter typ 20-30min av hårt knullade så var hon tvungen att bryta för hon var ju kissnödig så hon går och kissar jag och min vapenbroder sate oss ner och pratade då silikon 1 kom förbi så vi passade på att klämma på henne och efter några minuter så gissa vem som kom förbi??? japp fontänmannen så slikon 1 särade på benen så han kunde fontän
henne det var då jag kom på iden att samla så mycket jag kunde för att ge igen från bryggan då han skvätte ner mig…Han insåg rätt snart vad jag håll på med..men vad skulle han göra sluta ge henne fontän mitt i..Man kan lugnt säga att han fastnade med handen i syltburken(Fittan)..Så jag hade hela händerna med fittsafter så det det var ju bara att kasta på han där han satt på knä och vilken dusch han fick 😉 så nu mer så skvätter bara lite grann på varandra bara för att vissa att man lyckades få dom att spruta 😉 ja efter det så var det var det ju välkomst bubbel och middag så vi var vid vattnet
i en sov stuga och vi skulle till stor stugan med en härlig balkong som man kunde se nästan hela sin mark..Så att säga.. så i trappan från sov stugan så träffar jag på silkon 1 som var riktigt porrklädd med högklackat och skulle gå på en stig upp till storstugan..Så gentleman som man är så hjälpte jag henne hålla balansen genom att ha två fingrar i fittan och den andra kramande runt hennes silikon tutte var lite svårt att gå men hon slapp ju ramla 😉
och jag antar att det måste ha sett annorlunda för resterande gäster som var upp på balkongen när vi kom gående ja eller vad man nu kallar det längst stigen även där fick vi lite positiva tillrop och skratt och förundran..Hur är det möjligt..Och jag säger som jag alltid säger är man en gentleman så är man det 😉 Så då var vi alla på balkongen och hade välkomst drink i handen och när man tittade o skållade med alla så märkte man att vissa av kvinnorna var nästan naken eller visade mer hud en kläder och det är ju så härligt 😉 Efter lite små pratande så var det dax för middagen så jag satte mig bredvid värdinnan för på såna här fester är det ju kutym att knulla på värdinnan så jag tänkte det är lika bra att börja med henne ja nästan i alla fall..Jag är ju trots allt en gentleman så jag satte mig bredvid henne pratade charmade smekte..Med andra ord jag var riktigt trevlig och det var trevligt under middagen och sen efter ett tag så börja det hända grejor under bordet..Ja ni får ju gissa vem som var i farten och skulle vissa sina färdigheter ?? japp det stämmer det var fontänmannen som var framme och gjorde det skönt för några kvinnor under bordet helt underbart att se och framför allt höra hur dom njöt av hans finger färdighet 😉 Och det är helt okej för mig..Jag är också duktig på att ge fontän men jag har inte samma behov att vissa mina färdigheter när någon annan är lika bra eller lite bättre en mig om jag nu ska vara ärlig..Jag har ju så många andra bra färdigheter och i slutet av dagen så handlar det ju om att alla ska trivas och i de här fallet så har han ju studerat kvinnans antinomi så det vore väl mer märkligt om han inte var så bra på det som han är 😉 Så jag sitter i soffan med värdinnan och smeker och pullar framför alla och så går jag ner och börjar slicka henne och gud vad kåt hon var..Fast det är väl inte så underligt på tanke på att jag har tissat smekt charmat henne i dryga timme och nu äntligen så får hon en härlig rap tunga som vet hur han ska göra för att göra det skönt för henne så det tar väl typ 3min så går det för henne och det härliga med henne är att hon skriker riktigt högt på ett sexit sätt så det triggar alla andra runt om så även dom blir sugen på att ha sex och jag antar att det var andra runt om som hade sex med jag själv var ju helt inne i att knulla värdinnan..Så efter att jag slickade henne till orgasm så börjar hon suga min stora grov kuk och då ser jag bredvid mig kvinnan med näsan bli på knullad av 24cm mannen jag har ju bara 20cm 😉 och jag tycker det riktigt porrigt att se när hon tar i mot hans stor grova kuk sen är det något som sällan händer mig men jag tycker hon är riktig charmig på något viss men en då lite reserverad så jag tänkte där blir det inget men vad gör det jag hade ju en härlig värdinna som sög så härligt och så fick jag ju njuta av att se Näs kvinnan bli på knullad kan ju inte bli bättre 😉 Jo medans värdinnan sög mig kan någon gissa vem som kom förbi och särade på hennes ben och gav henne en fontän??? Japp ni gissade rätt enen gång rätt fontänmannen var där och gjorde sin plikt…och efter det så var det min tur att knulla knulla värdinnan och hon kom och kom och efter att knullat i soffan ett bra tag i alla möjliga ställningar så tog jag ett break och gick in till köket för att hämnat en läsk var så törstig och vad ser jag där silicon 1 stod och sög två killar så jag var ju inte scener att hägna på så jag drog fram kuken och runkade upp den så hon hade något stort att suga på vilket hon inte tackade nej till sen efter ett tag av sugande så sate jag ner på köks soffan så hon kunde rida mig med ryggen mot så hon kunde sug två kukar samtidigt och totalt njuta av uppmärksamheten och kukarna samtidigt som hon knullade mig så gick dom vidare som hon sög på och det stog några blyga män som inte visste vad dom skulle göra..Det är ju för festligt ju snyggare kvinnan är ju blygare blir männen så dom står totalt ta fatta och vet inte riktigt vad dom ska göra och hoppas på ett mirakel eller något 😉 Tur att jag var där så dom fix sitt mirakel så jag sa till dom..Det är bara komma hit hon älskar kukar så dom drog fram sina kukar och hon började sug och efter ett tag så tyckte jag det var någon anas tur så jag flyttade på mig så dom andra fick fortsätt leka med henne och vet ni vem som inte kom förbi kändes nästan märkligt att han inte var där fixade ett sprut så jag gick vidare och såg värdinnan liggande på en säng med särade ben och fick en härlig behandling av fontänmannen som skulle vissa hur man gjorde en finger orgasm som ligger kvar i flera minuter om man gör rätt 😉 så under hela kvällen så tränade jag på det på olika kvinnor som jag träffade och efter en massa försök så lyckades jag med värdinnan så det är helt klart en ny grej som jag kommer testa..Det är ju så härligt att se dom precis efter och en tid fram hur dom sprattlar och njuter och får orgasm efter orgasm fast man inte gör något ja mer en att pilla lite och sen dra man ut fingret snabbt låter ju hur lätt som helst fast jag kan lova att det är inte det…så när han var färdig med sin under visning och värdinnan hade sprattlat färdigt så tog jag och en eller två till killar och började knulla på henne riktigt ordentligt vi körde alla olika tänkbara ställningar bytt om då och då så ibland så knullade man och ibland så sög hon min grova långa kuk efter ett tag av knullade så var jag tvungen att ta en paus så jag gick till köket och då stog det två kvinnor lutade mot köksbordet och blev på satta bakifrån det var den långa kvinnan o silicon 1 så efter att jag hämtade läsken så ställer sig manen till den långa kvinnan sig i vägen och tittar ner på min kuk och undrar om jag vill knulla på hans kvinna och då säger jag ge mig en minut så är jag på och då sa dom att dom ville köra dubbel en i fittan o en i röven så jag sätter mig på en stol i köket och hon gränslar mig och tycker det är helt underbart att bli fylld av en så stor och grov kuk och så kör mannen in sin kuk i röven och börjar pumpa på tills jag känner att stolen börjar vika sig så jag säger stop förklarar vad som håller på hända så vi går till sovrummet och tok knullar i alla hållen fast jag knullade bara fittan och han röven och det passar mig perfekt jag tycker det är inget speciellt att knulla röven har ju gjort det så många gånger så jag är glad om jag slipper..Kan ju förstör ett helt underbart knull rätt fort..Så jag tycker det inte är värt det…så hon rider på mig och mannen tar henne länge och väl bakifrån en så kallad Dp tills han måste gå Vidar så då är det bara hon och jag ett tag och några till kompisar som trycker på henne bakifrån och hon bara njuter mer och mer tills det går för henne och efter ett tag så går jag vidare till nästa äventyr som vart om jag inte minns helt fel och jag kommer inte riktigt i håg hur det blev så men jag tror att när jag gick som innan till köket så stog barndomskvinnan i vägen och hon frågade säkert något intressant dok så kommer jag inte ihåg det nu men det jag kommer ihåg är att jag tittar henne i ögonen och bara går rakt fram som en riktig man utan att tveka och hånglar upp henne lite retsamhet mitt framför alla och det intressant i det hela är att jag tänker inte på det utan det bara går på automatik..Vilket skitsnack av mig jag är en player och kommer alltid vara det..Jag är tydligen född för att vara det och jag har jobbat på det i många år och läst en massa böcker och tränat länge och väl för att få min närvaro att vara så intressant att som tjej så vill man bara ha sex med mig inte att förstå varför ett annat ord för det är karisma 😉
Så jag hånglade upp henne och samtidigt så gick jag till sängen där den långa kvinnan red någon annan av killarna så jag sa till barndomsvännen att hon skulle läga sig så hon kunde om hon ville känna på långa kvinnans bröst fitta kropp(För den långa kvinnan berättade för mig att hon tyckte om kvinnor lik väl som Barndomsvännen hade berättat för mig så vi ligger som en ormgrop och säkert så var det flera män som inte visste riktigt hur dom skulle göra som ville vara med men som jag har berättat innan så är jag så fokuserad på kvinnan vi rå hånglar känner å klämmer på varandra och så trycker jag in den och börjar puppa på och efter tre sekunder så spärrar hon upp ögonen och säger jävla vilken skön kuk du har fan det går för mig stanna inte ja de vanliga där efter…Ja det är det jag är grym på att gör det riktigt skönt för kvinnor när jag knullar på dom det handlar ju om att hitta deras punkt där det är som skönast när man knullar på dom och det gör man ju beroende på vilken vinkel man trycker in sin stora breda kuk sen ja det hjälper ju till om man har en stor å grov men jag har ju även sätt killar med mindre kuk som gör det riktigt skönt för kvinnan så det handlar även om teknik så jag fortsätter att pumpa på tills jag byter av för att hämta kondomer och innan det så kom ju kvinnan med näsan in och jag reflekterade inte mer en att hon tycker om att titta på när kvinnor har det skönt typ..så jag gick till min väska för att hämta mer och då snärtar hon till min röv jag känner det gör inget utan letar rätt på några kondomer och vänder mig om och går fram till henne och tittar henne djupt i ögonen och känner en attraktion som jag inte kan sätt mitt finger på..Bra att vet är att det är sällan jag känner en riktigt härlig attraktion som den här har väl hänt typ 5gånger av alla kvinnor jag har träffat och haft sex med och då pratar vi över 1000st kvinnor så då förstår ni att det kändes lite märkligt även för mig…Så vad gör jag när jag står 30cm från henne och tittar henne djupt i ögonen jo jag lutar mig fram och rå hånglar och känner på hennes härliga tuttar och hennes härliga kropp och bara njuter efter ett tag så går hon ner och suger min kuk så den blir riktigt hård och grov fast det var ju ingen mach att lyckas med det för den var ju redan så stor och grov man blev ju bara kåt av att kyssas och känna på hennes sköna kropp och efter ett tag så är det min tur att få smaka på hennes härlig blötta fitta som det bara rinner fittsafter om och är det något jag blir riktigt kåt av så är det när det rinner fittsafter av en riktigt kåt kvinna så jag var i himmelen helt klart och bara njut av att slicka henne sen efter det så forsate vi med att knulla i alla möjliga ställningar tills det gick för henne och hennes fittmuskler tryck ut min stor hårda långa kuk det händer lite då och då när jag inte är bered på det men är jag bered på så går det inte att trycka ut min stora långa kuk så när hon gjorde det så frågade jag om hon busade och hon vände på sig och tyckte det var roligt att jag frågade om hon busade 😉 och så frågade hon hur hon kunde göra det skönt för mig så sa jag att eftersom hon frågade så kan hon sätta sig på mitt ansikte så jag kunde slicka hennes härliga fitta tills jag kom och det gick riktigt fort hon hade ju så härlig fitta så det var ju för tippat att det skulle bli så och efter det så satte vi oss i köket och åt lite mat och drack läsk och pratade som ett ny förälskat par om ditt och datt och lite till och jag håll på drunkna i hennes förtrollning men som man säger showen måste gå vidare så efter att ha haft ett kärleks stund så var det läge för nya äventyr och då fastnade jag i vardagsrummet där det var 3kvinnor och en massa män som håll på göra det skönt för varandra och då var slicon 2 där och blev knullad av en man samtidigt som hon slickade långa kvinnan som sög hennes man så jag sate mig i soffan så silikon 1 kunde suga mig samtidigt som en man knullade henne bakifrån och jag bara njöt av synen på madrassen där dom hade det skönt samtidigt som silikon 1 sög mig efter ett tag så när mannen som knullade silikon 1 bakifrån var färdig så var det min tur att knulla silikon 1 så då sa jag till henne att hon skulle lägga sig på madrassen så hon kunde smeka långa kvinnan samtidigt som jag knullade på silikon 1 så då när jag pumpade på silikon 1 så känner jag att silikon 2 smeker mig på ryggen och nästan fastnar med handen i min tröja och då förstår jag att hon vill smaka min kuk så då fortsätter jag ett tag med silikon1..Ja ni hörde rätt jag fortsatte med silikon 1 ingen braska när man har fått grönt det är nästan lite roligt att låta dom vänta på deras tur så att säga..Så efter ett bra tag så var jag färdig med silikon 1 tackade för mig och gick fram till silikon 2 som blev på knullad bakifrån så jag sätter mig bredvid och känner o smeker hennes härliga tajta lilla kropp och blir kåtare och kåtare på henne sen när manen bakom henne var färdig så glider jag in och då skriker hon fan va stor den är fan va härligt gud va stor den är fan va skönt det är sluta inte fortsätt hårdare fan va den fyller mig o.s.v och så sa hon att hon inte visste vem som tog henne bakifrån då sa nästan alla i kör mitt namn och så skrattade dom och jag fortsatte att pumpa på tills hon kom så hårt så hon också tryck ut min kuk med sina fittmuskler och efter ett tag av vilande så vände hon sig om och tittade på min grova långa fina kuk ja hon sa fina kuk..ok så började hon runka slick sug den och man såg hur hon riktigt blev kär i den..Jag kan inte beskriva det på något annat sätt..så hon leker med min fina stor breda kuk tills jag säger till henne att jag vill slicka henne samtidigt som hon slickar den långa kvinnan igen så hon står på alla fyra och jag slickar hennes härliga lilla fitta(hon är runt 50år petie kropp) och då kommer halvan och säger högt att att jag behöver hjälp att runka min lilla kuk och skrattar åt det och så börjar han runka min stor kuk eller lilla enligt han typ 10sekunder..Då ska ni ju vet att han är en riktigt alfa han och så hetero som man kan vara..Så det var ju bara en rolig grej ja som man gjorde i lumpen eller ja ett roligt skämt och jag tycket det var bara roligt så mig gjorde det inget…Men av någon konstig anledning så var jag tvungen att ta en paus..Undra varför??jag kunde ju inte hålla mig för skratt och han och ja bara skrattade åt det han gjorde så det var bara att gå till köket och ta något att dricka och börja om så efter att ha druckit upp det vi tog så satte jag mig ner och tittade på när dom andra hade sex på madrassen eller om jag inte minns helt fel så hade jag sex med värdinnan på madrassen bland dom andra och så tittar jag upp och får se barndomsvännen lite längre bort och ser att hon tittar på mig så jag säger högt å tydligt..Var inte blyg nu kom hit..Så hon kommer till mig så jag får känna hennes härliga kropp medans jag knullar värdinnan men sen kan jag inte låta bli helt och hållet barndomsvännen så jag reser mig upp och rå hånglar barndomsvännen och sätter mig i soffan medans hon suger upp min kuk och så säger jag att hon ska hoppa upp på den så vi kan njuta av varandra och där av alla ställen så ville jag var helt själv med henne har ju aldrig hänt att jag har velat det även hon ville det tydligen fick jag höra..Men det var nog mer bara för stunden och kåtheten i rummet som gjorde att vi ville det..Men det var lika bra att det inte blev så..För medans hon red mig så kom det en man och stoppade in sin kuk i hennes mun så hon hade något att suga på och efter ett tag så såg jag en öppning på madrassen så barndomsvännen kunde ligga på rygg bredvid silikon 2 som blev tagen bakifrån av någon man och då vill silikon 2 slika fittan på barndomsvännen samtidigt som jag knullar på barndomsvännen vilket var nästan omöjligt från den vinken så jag säger till silikon 2 att lägga sig på rygg vilket hon gör…Fråga inte vad som hände med mannen som knullade silikon 2 bakifrån han bara försvann då..Märkligt 😉
Så då låg silikon 2 på rygg och då sa jag till barndomsvännen att hon skulle på silikon 2 som 69an och när dom satte sig till rätta så tryck jag in min stora långa fina kuk i fittan på barndomsvännen så silikon 2 fick slicka barndomsvännen samtidigt som jag knullade på barndomsvännen bakifrån hårt å bestämt vilket bege kvinnorna gillade mer en mycket 😉 så jag pumpar på tills jag tappar balansen på madrassen och då tog jag ett rast och kände att jag ville göra något annat så vi fjäskade med en kvinna för att hon skulle komma till bubbel poolen och sitta mellan oss men det gick inge bra så det slutade med att det var jag och brandmannen och en till gb kompis nakna i bubbel poolen och vi hade det riktigt trevligt och berättar roliga saker som vi har varit med om i timmar medans resterande folket var på väg att gå och lägga sig så sent började de bli och under den tiden vi var i poolen så kom fontänmanen förbi fyra gånger om jag inte minns helt fel och en av gångerna så berättade han att han vart fascinerad av att vi var så manliga och trygga i oss själva så vi kunde bada bubbel pool nakna utan att vi brydde oss om det jag svarade att vi alla har ju gjort lumpen så det var väl inget??? och efter att ha bubblat i timmar och fingrarna var som korvar så var det dax att gå upp och dricka och äta något och även gud förbjuder gå att lägga sig så väl i köket så är det bara värdinnan som sitter bredvid Tintin jag kallar han för det så jag sätter mig bredvid pratar och äter och efter det så kan jag inte låta bli så vi bege smeker känner över hela hennes kropp på den hårda trä soffan tills hennes man frågar varför vi inte knullar i en skön säng..Vi svarar med att säg att det kan man ju göra så går vi till en skön säng och fortsätter att knulla på värdinnan och under natten och morgonen hon fick ju ligga mellan mig och Tintin så hon hade det mer en bra så tror jag vi knullade på henne typ 6gånger och hon låter rätt mycket och vi hade en män till som sov bredvid oss i en annan säng och han sov så djup så han hörde inte att vi knullade på värdinnan när vi gjorde det medans paren som sov i vardagsrummet blev så kåt så dom började knulla med varandra när dom hörde hur värdinnan njöt på natten morgonen och efter att jag hade haft sex med värdinnan så gick jag på toaletten och såg och hörde hur paren i vardagsrummet hade sex..Jag tänkta fan vad härligt att vi gjorde så dom blev så kåt så dom ville sätta på varandra det är riktigt härligt de de må jag säga…knulla är ju aldrig fel så länge det är samtycke..sen vart det morgon och vi alla vaknade vart efter och vart efter så åkte vi mot nya mål det var bara jag och brandman som var kvar ja förutom värdparet så vi tog farväl på vårat sätt som var att vi hade sex med värdinnan en sista gång och hon njut och njut och tyckte livet var helt underbart till och med mannen hoppade in efter vi var färdig med henne och efter det så åkte även vi vidare till nya mål…

Mvh
GbkungenScreenshot_2016-08-22-08-15-52

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Anne
  Svara

  Älskar dina berättelser, men du, kan du inte försöka dela in i stycken och att kolla stavningen lite bättre?
  Blir så jobbigt att läsa allt i ett enda långt stycke…

 • Gbkungen
  Svara

  Äschdå..;)

  Det kan jag göra 😉

  Min svaghet är att när jag kommer igång så skriver jag bara på och jag har alltid svårt för svenska jag lider av samma sak som kungen

  Och jag är bara glad att jag tycker det är roligt att skriva om vad jag har upplevt och jag gör det för min egen skull och inte för någon annans skull..sån är jag..

  Men om nu du tycker det är viktigar att det är rätt stavat en historia så kan ju du få rätta det innan jag skickar in det 😉

  för det är verkligen inte min styrka det vet jag 😉

  • Anne
   Svara

   Jag har full förståelse för stavningen, men styckesindelning är trevligt 😀
   Som kvinna njuter jag av dina berättelser…

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt