under Allmänt, Inlägg, Kinky & udda, Lilla hemliga jag, Mina reflektioner, MinaLustar, Självupplevt, Tankar

Märkte härom dagen att jag hade på mig leggings med hål i skrevet och fantasin sprang iväg. Jag skulle nu pulla sönder mina leggings genom hålet!

Tog snabbt av mig trosorna jag hade på mig och blev troslös under legginsen och ovanpå ett par mjukisar över. Precis innan jag ska ta mig till affären fyller jag rumpan med en plugg och en mini bullet vibrator i väskan.

På vägen till affären var underbart. Att de handla mindre underbart då jag bara kunde tänka på att jag ville in på toaletten och leka med min mini bullet. Jag hamnar tillslut inne på toaletten. Vilket drag de var i affären för de fanns bara en toalett ledig och under min lekstund så drogs de i handtaget till min toalett 2 ggr. Men de fick mig mest att hålla på lite längre med att leka med inner och yttre blygdläpparna. Jag kände hur jag längtade efter att fylla mig mer och mer.

När jag väl kom hem så tog jag fram min dildo med sugpropp, tryckte fast den på golvet. Hålet var än lite litet så jag fick pressa extra hårt för att få dildon att gå igenom legginsen in i fittan för att börja rida med pluggen än i mig. Och g-punkten gav mig ett par orgasmer och trodde jag var nöjd.

Men jag hinner inte mer än att tvätta av dildon när jag än en gång sätter fast den på golvet. Nu var hålet i legginsen mer passande. Jag fyller fittan igen, men jag sitter mest på den bottnandes. Tar ut pluggen och tar ett par ridtag för att snabbt fylla rumpan med dildon och den glider in. Jag kvider till lite när analen omslöt ollonet på dildon. Hör att hålet spricker lite till när jag glider ner över dildon och fyller min rumpa! Låter dildon sakta få glida ut igen för att än en gång få tränga in genom rumphålet. Så fortsätter jag en stund tills jag inte kan hålla mig från att rida dildon fort och hårt i rumpan tills jag skrek ut av en extremt hård orgasm.

Efter jag hade vilat mig efter orgasmen så blev jag extremt våt igen och de blev härligt och hårt pullande med min dubbeldildo och det var ett perfekt slut på dagen. Men glömde bort den oöppnade pluggen.

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Black_edition
    Svara

    Hade gärna rövknullat dej hårt till flera orgasmer

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt