under MinaLustar

 

Ibland är tankarna helt fullpumpade med annat. Hur missade jag liksom att jag kom så hårt att kroppen ligger kvar i sängen och skakar. Men jag missade orgasmen? Hur är det möjligt?

Igår blev jag hembeordrad illa kvickt. Sådär dominant och manlig som han kan vara en fredagseftermiddag. Hade jag vetat hur pilsk han gick hemma och bara väntade på mig och var, då hade jag struntat i den där eftermiddagsfikan med väninnan på stan efter jobbet. Hur som, kommer hem strax innan skymning. Jag möts av en stor fin blomsterkvast, och ett nedsläckt sovrum.

Jag älskar när han ger mig klara och tydliga direktiv. Det är så enkelt. Hopp in i duschen för att fräscha till mig och därefter rakt in i sovrummet. Det pirrade i magen och värmde gött i musregionen. Jag visste vad som väntade. Trodde jag! Uppenbarligen var jag lite dålig på att tolka alla signaler. För när ögonbindeln åkte på upptäckte jag att det hade inhandlats nytt båda ev det ena och det andra. Nya handklovar, fotbojor och sele dem emellan. Ihopbunden till ett litet paket blev jag väl och ordentligt påsatt. Jag kände att alla sinnen var på helspänn. Det kändes som om min hörsel, känsel, lukt och smak var som förstärkt när ögonen var förtäckta. Varje litet ljud registrerades och jag kände varje smiskrapp extra ordentligt och väl. Allt det där med mindfullness som folk snackar om. Jag var väl i nuet… trodde jag.

Det kan ju eventuellt varit att vibratorn var igång så mycket att jag liksom domnade av. Eller så var det att mina sinnen helt enkelt registrerade för mycket. För när sexakten var slut och jag trodde att jag hade haft svårt för att komma. Lite besviken måste jag medge att jag var. Men, förmodligen helt i onödan. För uppenbarligen måste jag kommit i flera hårda orgasmer. Min ihopbundna lilla kropp låg liksom kvar och hade små rysningar, musklerna krampade och flåset var ordentligt uppflåsat. Så, möjligen ännu mer snopen och förvånad inser jag att all min 100 % medvetna närvaro gjorde att jag blev snuvad på orgasmen. Det fanns liksom så mycket annat att uppfatta att jag missade självaste höjdpunkten.

Väldigt snopet.

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt