under Tankar

Äntligen ett inlägg och fler kommer! Vi har så mycket kul vi vill berätta för er framöver men vi börjar med detta.

Detta var från början tänkt som en kommentar till minalustars blogginlägg men när jag (Midnattsmannen) väl började skriva så kände jag att det nog blev lite för stort för att vara en kommentar. Så därför blir det så här i stället.

Lånad bild

För det första, bra insatts för folkhälsan att skriva om detta Minalustar! 😉 Att skriva om detta är inte självklart och även jag som en heterosexuell man och som är väldigt trygg i min sexualitet, tycker detta känns lite laddat. Det är inget jag brukar snacka med polarna om direkt när vi pratar sex. Varför är det så? Det är verkligen så synd att det ska vara så tabu med att stimulera prostatan. För det är så många som går miste om så mycket njutning bara på grund av någon konstig stolthet över att leva upp till någon konstig norm om att man som man inte ska tycka detta är skönt. Fakta är att skulle ni inte tycka stimulering av prostatan är skön så bör ni nog söka för det, för det är inte naturligt att inte tycka detta är skönt. Så för er män som inte vågat, gör det! Ni kommer inte bli besvikna.

Prostatan har en massa nervändar som vid stimulering ger lust och njutning precis som klitoris på en kvinna. Prostatan har givit mig så många och helt galna orgasmer, både vid onani men också vid sex med andra. Till alla er kvinnor som har sex med män, fram med fingret! Det är få saker som är så sexigt som att under en avsugning känna hur ett finger kommer smygande och tränger in i analen för att hitta P-punkten. För en kvinna som gör detta, gör det för att de vet hur skönt en man tycker det är och hon gör det med vetskapen att detta snart kommer få mannen att fylla hennes mun med en kraftfull utlösning. Det är verkligen få saker som slår en avsugning med prostatastimulering och detta är något jag kan längta efter om jag inte fått det på ett tag.

Lånad bild.

För er kvinnor som inte provat detta så kan jag berätta att detta är också ett effektivt sätt att få en man att tappa kontrollen, för ett välriktat finger eller stav kan lätt knuffa en man över kanten till utlösning vare sig han vill det eller inte! 😜 Det är lika viktigt att vi hjälps åt att få bort stigmat kring mäns anal som att få bort stigmat kring swingerslivet! Låt inte normen styra oss utan låt lusten göra det! Hoppas många andra män och kvinnor vågar lämna kommentarer under om era lyckade erfarenheter av prostatastimulans så att fler vågar prova, för folkhälsan så klart!

 

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Lasse
  Svara

  Är så skönt att ha något i röven när man blir avsugen

 • Ola
  Svara

  Men så spännande att ni är tillbaka!

  • midnattsparet
   Svara

   Tack så mycket! Det kommer nog lite allt möjligt från oss framöver, för nu busar vi för fullt igen 😛

 • Torsten
  Svara

  Prostatastimulering på mej och anusstimulans på henne är något vi börjat med ganska nyligen, men det är rejält skönt, oj vad hustrun blir våt av att ha fingret i min stjärt.

 • Gregorius
  Svara

  Älskar att ha flera fingrar, ja en hand i stjärthålet när jag bor avsutten eller runkad!

 • MochJ
  Svara

  Älskar saker i baken tex plugg och löskuk
  Men nyligen har vi börja med att hon börjar med ett finger
  Ibland slutar det med hela handen
  Altså det är så sjukt skönt

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt