under Bilder på oss, Nyheter
Sexblogg om vårt liv som swingers

En bild på mig – efter jag skrivit ett inlägg i min sexblogg.

Att ha en egen sexblogg har visat sig vara mer intressant än jag tidigare någonsin kunnat tänka mig. I ca två månader har jag delat med mig av mina reflektioner kring våra äventyr och i mötena vi har. Tankar, reflektioner och mina innersta fantasier har jag valt att dela med mig av till min sambo och även resten av världen. Det har visat sig vara en upphetsande aktivitet, samtidigt ett bra sätt för mig att kommunicera kring mina förväntningar, upplevelser och idéer. Genom att uttrycka mig i text i vår sexblogg har jag fått tid och tillfälle att reflektera mer kring våra påhitt. Leta upp gyllene tillfällen att belysa vårt lustfyllda liv och skylta det i sexbloggen. Dessutom älskar jag den positiva feed-back några av våra läsare ger oss, både via kommentarer och via mail.

 

Först när jag stannat upp och reflekterad uppfattar jag hur sjukt häftigt det är. Allt det här händer ju bara, liksom i farten. Det är inte någonting som vi stannar upp och reflekterar över i stunden. Det är helt enkelt något som förgyller stunden efteråt också. En sexblogg utan sex, verkar inte vara någon form av bra sexblogg…. Jag hoppas att jag lyckats leverera fler orgasmiska tillfällen för några av våra läsare. Själv har jag lyckats blir väldigt upphetsad och våt i trosan genom att skriva om det. Jämt när jag suttit och skrivit ihop något på sexbloggen känner jag lusten komma smygandes. Det är liksom som att min hjärna återupplever de kåta, våta ögonblocken och hela min kropp skriker efter mer sex…

 

Precis just nu känner jag hur min lust ökar och jag får knipa ihop med låren för att lyckas sitta still länge nog för att kunna skriva färdigt. Egentligen vill jag bara klä av mig naken och kasta mig på min älskling. Stackars man! ^^ Det kan inte vara lätt att leva med en kroniskt kåt kvinna, hihi.

Vi har haft vår sexblogg i 2 månader nu

och är upp i 8000 läsare. Det är häftigt att så många människor är intresserade av att läsa  om vårt sexliv. Våra äventyr, hyss och galna upptåg. För oss är det ju såhär vi vill leva.

 

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Nicolina
  Svara

  Jag och min pojkvän läser er blogg och den har öppnat upp för samtal oss emellan. Bra texter som leder till nya infallsvinklar och definitivt sug.

  • MinaLustar
   Svara

   Åh vad roligt. Verkligen kul att kunna inspirera. Det är ju lite av en hemlig värld vi utforskar…kul att fler är nyfikna på samma sätt som vi.

   Tack för feedbacken, den värmer

   /Mina Lustar

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt