under Inlägg, Nyheter

Det finns dagar jag stannar upp och tänker: ”Jag är fan i mig inte klok”. Är det liksom normalt att fundera på hur det skulle gå, om jag mot förmodan råkar att gå igenom säkerhetskontrollen på flyget med en stålbuttplugg?! Eller när kondomer, glidmedel och en och annan sexleksak ingår i det vanliga jag brukar bära med mig i handväskan!?

Finns det fler av er notorishealth-fitness-quoteskt kåta människor som förgyller vardagen med små pilska påhitt? Finns det fler som går med den lite busiga tanken om att korsa moraliska gränser, förbjudna aktiviteter och går och bär på olämpliga fantasier så hemliga att din familj skulle sätta i halsen ifall sanningen kom ut?

Jag älskar rushen av adrenalin, blodet pulserar i omloppet så att det näst intill tjuter i öronen. Jag letar efter kickarna som får mig att bli generad i efterhand. Historierna som samlas i den förbjudna hårddisken och fantasierna som triggas igång. Aldrig någonsin har jag känt mig så levande som när jag upplever äventyren ihop med min sambo. Aldrig tidigare har jag känt mig så snygg, sexig och uppskattad.

Att den yttre fasaden blir en trygg och pretto front ut mot gemene man, och mitt hemliga liv blir ett forum för utspel utan gränser, gör livet sannerligen mer intressant att leva.

Jag lever absolut inte som jag lär. Jag är överpresterande, perfektionist med ett kontrollbehov utan dess like… i min prettofasad. ^^

I min roll som hemlig sexbloggande swingers lejoninna kan jag totalt överlåta kontrollen och släppa omvärlden. Jag har möjlighet att utforska utan att bli dömd, släppa moraliska måsten och släppa fram det djuriska urmänskliga beteendet… Allt utan att bli dömd. Jag kan skrika ut i äkta njutning eller viska mina snuskiga små idéer allt utan att bli dömd.

Bland mina kollegor skulle mitt val av liv väcka uppståndelse, de hade haft moraliska invändningar förknippade till skam och skuld. De hade kanske till en början varit nyfikna och viljat veta mera, för att senare döma mig och förkasta alla andra svårigheter jag möter i mitt liv med förklaringen till att jag valt att leva ett liv slampaktigt. 2015 är året och än blir jag i vissa sammanhang nedvärderad eftersom jag är frånskild med ett barn. Vad skulle hända ifall jag lade ut mina kort offentligt och berättade även kring vårt hemliga sexliv. Herre jösses, de kan knappt prata om ”Fifty shades of grey” utan att få kommentarer kring hur fruktansvärt snuskigt det är. Vår tillvaro influeras ständigt att sex. Men sex är fortfarande förbjudet och skamligt. Nej! Jag väljer att behålla mitt hemliga dubbelliv. Där ni kära läsare blir de enda som får insyn i vårt snuskiga, spännande, magnifika och magiska sexliv.

Over and out

/ Mina Lustar

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexblogg om vårt liv som swingersSwigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop