under Allmänt, Inlägg, MinaLustar, Swingerklubb, Tankar

swing-1En liten introduktion till varför vi gillar att leva som swingers och uppmuntrar andra att göra samma sak…

Vill ni ta din relation till en helt ny nivå ?

Då kanske ni ska överväga att ansluta er till den fantastiska swingerlivsstilen. Swinging är ett icke-monogamt beteende där människor som lever i ett vanligt förhållande men samtidigt har skoj tillsammans genom att ha sex med andra partners. Tidigare var detta känt som “wife-swapping” eller partnerbyte. Swinging är, minst sagt ett WOW-sätt att ha riktigt skoj tillsammans i vardagslivet, vi kanske ska kolla lite på vad det innebär att var swinger?

Översikt – swingers

Det finns en ganska lång historik bakom denna fantastiska livsstil och vissa skriftliga vittnesmål hävdar att det började under Andra Världskriget (1939 – 1945) ibland Amerikanska stridspiloter. Man visste helt enkelt inte om det fanns en morgondag och detta ledde gradvis till en social scen där swinging var “innegrejen”. Denna livsstil spred sig sakteliga till resten av de sociala skikten, idag lever hundratusentals par över hela världen som swingers och älskar livsstilen.

Swinger - det är inne att vara swingerModern teknologi har gjort det så mycket enklare och en ytterst effektiv plattform för swingerpar att interagera med varandra i form av sociala medier, swingersiter, kontaktsidor och det har aldrig varit så lätt att hitta partners, tillfälliga eller mer permanenta, som det är idag. Man kan enkelt hitta swingerparties och erotiska fester över hela världen genom bara ett par musklick.
Det allra bästa är att det är möjligt att ses och att basera detta beslutet på utseende, intressen och andra utvalda kriterier är inte speciellt svårt.

Att få sina hemligaste lustar & fantasier uppfyllda är helt möjligt, bara Ni själva sätter gränserna.

Fördelarna med att leva som ett swinger

Förutom att ni hjälper andra par att leva ut sina lustar och berikar deras sexliv med extra krydda & variation så är swinging ett alldeles utmärkt sätt att varva ner och att totalt slappna av och njuta av just stunden. Ni ger även ert eget förhållande en boost genom att testa nya saker, våga öppna er för varandra och våga tala om precis allt.
Dessutom finns det stora chanser att träffa människor ni aldrig skulle ha träffat om ni inte hade tagit klivet in i swingersvärlden, vi har träffat öppensinnade vänner för livet och de berikar vårt sociala “vanliga” liv.

Swinger - det är inne att vara swingerSwinging har, helt ärligt, revolutionerat vårt förhållande och stärkt det så att det är starkare än något någon av oss har upplevt tidigare. Vi kommunicerar bättre, vi har inga hemligheter för varandra och vårt sexliv, även på tu man hand, är helt fantastiskt.

Vi rekommenderar Er alla att testa, men kom ihåg att prata igenom allt, både en och två gånger innan ni tar beslutet.

Vi hoppas på att få se Er i vimlet, fler och fler upptäcker hur skoj det är att vara swinger och vi märker även bland våra vänner att de inte är främmande för tanken (kanske för att vi hamnat i säng med några av dem vid olika tillfällen….)

Happy swinging allihopa!

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Noname00
  Svara

  Otroligt härliga bilder.
  Skönt å se att det används skydd också.
  Skulle lätt kunna vara med på ett sånt jippo 🙂

 • Sugen
  Svara

  Härligt att se att folk törs prova synd att man har en sambo som skulle ha stenvägra och prova

 • Peter
  Svara

  Hej gift man som gärna provar på men min fru skulle aldrig göra det
  Jag längtar så efter det frigjorda att få älska med många ock alla har samma mål
  Har vänner som är swingers och frågat mig
  De menar som ensam man är det svårt att vara med
  Men som sagt är väldigt spännande och man får drömma
  Jag har ett bra förhållande, inte det, men jag måste acceptera min fru att hon inte vill
  Ha det gott

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt