under JagochMinslyna

Söt, gullig och med händerna på täcket halvt sovandes inatt kom jag på att jag va kåt och jag va det nu !

jag onanerar inte så ofta men i perioder kan det bli 3-10 orgasmer om dagen, något slynan inte vet men som jag vet att han skulle bli en hel del avundsjuk på eftersom han inte kan.

Jag har min solklara favorit ända sedan den damp ner i brevlådan, en fairy magic wand, den har dock börjat skramla en hel del men fungerar fortfarande.

Så, inatt när jag var sådär söt och oskuldsfull, det där som gick över ganska snabbt på ett brutalt sätt så åkte den fram, en snabb orgasm tänkte jag och drog på högsta direkt något som är ovanligt då jag brukar höja vartefter och brukar kunna klämma in tre eller fyra orgasmer fram till högsta.

Sagt och gjort, fullt ös mot orgasmen, jag börjar stöna så smått sedan…. ja sedan börja det fullkomligen FORSA ur mig, jag kände hur det forsade längs mina skinkor och jag kände hur det blev dyngsurt under mig och jag hade inte ens kommit jag forgsatte och det forsade vidare och sedan började orgasmerna rulla inn, en efter en avlöste dom varandra och jag vet inte ens hur många det blev !

Det har hänt en gång tidigare men jag var helt säker på agt jag kissade på mig för jag hade inte kissat innan, det hade jag inatt så nu är jag hundra på att jag fått sprutorgasmer, tändande som tusan men något besvärligt då det gick igenom madrassen, det luktar visserligen inget men jag vet inte hur i helvetr jag ska få in en 160cm  bäddmadrass i tvättmsskinen ?!

slynan hävdar att jag småskvätter lite titt som tätt när vi är tillsammans men det har aldrig varit sånna här mängder, jag vill så gärna att det ska bli så tillsammans med honom men jag vet ju inte alls hur jag gör, man har hört om g punkts stimulans som behövs och så men det har jag inte haft någon av de två gånger det hänt, jag har inte heller varit extremt kåt, möjligen mer avslappnad då jag båda gångerna varit väldigt trött.

Det var iaf en väldigt häftig känsla, musklerna där nere brukar ju krampa dra ihop sig innåt men igår kändes det som dom spände sig utåt på något sätt, som om jag skulle tagit i ungifär.

hur skm helst så var det trevligt sånär som på att jag inte vet hur jag ska tvätta min rakt igenom blöta madrass.

 

/Sali

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Lilla Kaos
  Svara

  Det är ett evigt återkommande problem. Jag har börjat fontäna mer o mer, till slut lär man sig hur det funkar.
  Är själv inne på att köpa någon typ av skyddöverdrag, såg att ikea har väldigt tunna såna för o slippa tvätta bäddmadrassen varje gång

  • JagochMinslyna
   Svara

   Det kanske kan vara något !
   Jag har bara sprutat tre eller fyra gånger men lyckades tom ihop med honom senast så jag har en känsla av att det är något som kommer fortsätta !!
   Det är lite bökigt att få in en 160 madrass i maskinen, jag lyckades faktist inte så känner mig lite småäcklig !

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt