under Inlägg

När det kommer till dominnslekar har jag alltid trivts i rollen som Submissive och jag har trott mig utstråla en sån sorts vibe. Men så är det tydligen inte!

På senaste åren har det nämligen kommit fler och fler män som tror att jag är en Domina och gärna vill att jag ska dominera dom på olika sätt and in the very least knulla dom med en strap-on.

Jag måste medge att första gången jag fick förslaget slog jag ifrån mig idéen helt och hållet. Skulle jag behöva styra, planera och tänka? Nej tack! Sex är mitt sätt att koppla bort alla tankar och känslor, hur ska jag då någonsin kunna styra någon annan?

Men förfrågningarna fortsatte att strömma in och nånstans inom mig tändes tillslut ett sug. Skulle det inte vara häftigt att våga prova ändå? Att ändå våga begära allt det jag vill ha, precis så som jag vill ha det? Tänk att få bli ompysslad och tillfredstäld utan att behöva känna krav att ge någonting alls tillbaka om jag inte känner för det! Skulle jag våga vara så.. egoistisk?

Jag hade trots allt fantiserat en del om att dominera en annan tjej tidigare och onanerat till ett och annat porrklipp i ämnet, va det ett så stort steg till att dominera en man?

En annan tanke som skrämde mig va rädslan för att förlora min kvinnlighet. Som den Tomboy jag var som ung fick jag kämpa hårt med att omfamna min kvinnliga sida och nu var jag inte beredd att offra den så lättvindigt genom att dra på mig en strap-on och knulla som en man.

Men när en tanke väl börjat slå rot inom mig är det svårt att stoppa den. Det må ta en tid för mig att argumentera med mig själv tills jag når en punkt där tanken är möjlig, men tillslut kommer jag alltid fram till frågan “vad är det värsta som kan hända?” Och då är det bara att köra.

Men jag var inte beredd att ge mig ut på det här väldigt djupa vattnet helt utan flytväst och livboj, så då föll det sig väldigt passande att jag redan råkade känna en slav väldigt väl sen flera år tillbaka.
Hur många gånger har jag inte hört honom prata om sina äventyr, vad han gillar och vad han fantiserar om? Och hur många gånger har han inte suktat efter att få bli dominerad av mig?

Sagt och gjort. Vi kom överens om en dag han skulle komma till mig och passa upp. Han fullt medveten om hur ny och nervös jag var för den här rollen, men ändå så sugen!

Han hade en bit att åka men innan han fick sätta sig i bilen beordrade jag honom att raka sig helt slät över hela kroppen och skicka videobevis till mig. En sak var säker, OM jag skulle knulla en man så fick han inte ha en hårig rumpa! ^^
Jag lekte en stund med tanken att beordra honom köra med bar underdel och en plug i rumpan, men landade ändå i att rakningen fick vara nog.

Nu var han påväg och jag svänge förbi gymmet på morgonen sen kom jag hem och satte mig direkt vid datorn för att börja arbetsdagen, duscha fick jag göra senare.

Ibland är hemmakontor en välsignelse! Men det var svårt att koncentrera sig, tankarna gled iväg på vad jag skulle göra med honom när han väl kom. Både förväntan och rädsla insnorda i varandra och det pirrade i fittan. Tillslut var han framme. Jag hade redan lagt fram min sexy-maid outfit. Den skulle han få ta på sig och städa mitt hem medans jag jobbade. Vi börjar försiktigt. Han gjorde som han blev tillsagd. Tack och lov för att sånna där outfits är ganska töjbara.
Jag sneglade på honom ibland från dataskärmen. När jag satt i ett möte knäppte jag med fingrarna och pekade mot mina axlar. Han började massera mig, ett oskyldigt sätt för mig att få känna hans beröring, det kändes bra.

Han fortsatta med sina städuppgifter. Ett sug att få bli slickad ordentligt infann sig, men jag hade ju inte hunnit duscha efter gymmet och skulle inte på vaxning förrän i eftermiddag (något som han skulle få lov att köra mig till)
Jag bet mig i läppen och påminde mig själv om att vara egoistisk. Han tycker ju om det och var inte min njutning ändå poängen med alltihop?

Jag lirkade av mig träningsbyxorna och trosorna och särade på benen där jag satt I kontorsstolen. Sen ropade jag på slaven som just nu var i ett annat rum.

Han kom. Utan ett ord rullade jag ut stolen och pekade in under bordet. Han såg förtjust ut, kröp in under och satte sig tillrätta. Jag rullade tillbaka stolen och hans ansikte hamnade i perfekt höjd precis framför min fitta, om än något svettig och hårig, men i så stort behov av att bli slickad. Sen gav jag ordern: Slicka mig slav!

Hans tunga spelade över min klitoris, gled mellan mina blygdläppar och penetrerade mig. Det kändes skönt och mysigt. Jag särade ytterligare på benen och sköt fram fittan mer mot honom som för att visa att nu känner jag mig bekväm och omhändertagen.
Jag fortsatte jobba och lät honom slicka på under tiden.
När jag var nära på att komma slog jag honom lätt på huvudet, rullade ut stolen och lät honom fortsätta med sitt städande. Han skulle inte få se mig komma förrän han var klar med sitt jobb.

En stund senare hade jag ett till möte. Ett sånt där möte där jag ska närvara men inte förväntas säga så mycket. Så jag tog på mig mitt trådlösa headset, satte mikrofonen på mute, ställde mig upp och ropade in slaven igen. Han var klar med sitt jobb och det var dags för mig att komma. Han satte sig på knä framför mig där jag stog, jag tog tag om hans huvud och gned min våta fitta över hans ansikte. Hans tunga slickade ivrigt i sig mina satser. Jag vände mig om och särade på mina skinkor istället. Den duktiga slaven började slicka min anal ordentligt. Så skönt att få det jag vill ha utan att behöva säga nått eller tänka på vad han vill. Det gär är vad jag vill och det är allt som betyder något.
Tillbaka till fittan. Med en hand om hans huvud, en kring min strippstång för balans och ett ben över hans axel började jag gnida mig mot hans ansikte och tunga intensivt. Mina kollegors röster malde på i headsettet men mina tankar var på en annan plats. Saften rann om mig och tillslut kom jag över hans ansikte. Jag riktigt satte mig på honom och vek mig över honom när jag kom. Hans ansikte var helt begravt i mig. Så skönt!

Utan ett ord lämnade jag honom och återgick till min datorskärm. Snart var arbetsdagen slut och då skulle jag duscha och han skulle få köra mig till vaxningen. Sen skulle han nog få inspektera resultatet på nära håll igen innan jag gick vidare till del två av kvällens planer som involverade både rep, analpluggar och isbitar..

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • MJ
  Svara

  Så underbar läsning. Skulle älska att vara din slav och få olika uppdrag att utföra.
  Härligt att få slicka dig efter träning!
  Ser fram emot del två.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Vem vet, kanske blir en riktig Domina av mig i framtiden 😉

 • S.T
  Svara

  Vilken dag du haft! Ser fram emot del två 🙂

  • Nymphomaniac
   Svara

   Ska skriva ihop den så fort jag kan 😉

 • AngelDust
  Svara

  Oj ser mig som sub och inget annat. Men att läsa detta fick mig nu på andra tankar. Kanske är jag också både och? Aldrig provat. Men inte provat på att vara sub med en tjej heller så…. De får ta sin tid.
  Tack!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Det är absolut värt att testa på 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt