under Inlägg, Nyheter

Vi flörtar för lite i detta avlånga land. Är vi verkligen så rädda för interaktion med främlingar? Vad sägs om att blinka med ena ögat oftare och flickor…. bit er lite lätt i läppen samtidigt som ni söker ögonkontakt ett par sekunder längre än vad som anses som norm. Så kan vi se vad som händer?! Deal? 😉

flörtaTrånande blickar, ett litet sneglande leende och ett sensuellt rörelsemönster. Vi vet alla vad jag menar. Den där kåta blicken som man kan se hos flörtande människor. Människor som ger efter för sina lustar och där och då befinner sig fullständigt i nuet. Jag älskar att flörta. Det finns få saker i livet som får hela världen att stanna upp så fint som att flörta. Den där känslan av magpirr, nervositet och längtan. Att inte riktigt veta vart allt kommer att leda och osäkerheten i att invänta motpartens reaktion.

Har du inte upplevt den känslan? Har du inte upptäckt det sanna och fina nöjet i att flörta, rekommenderar jag det varmt. Den får mig att känna mig levande. Lika väl som jag uppskattar att bli flörtad med vid ett helt oväntat tillfälle. Och den fina egoboost som ögonkontakt, nåt fint ord och långa kvarhållande blickar. Lika underbart är det även att själv få mannen vid bensinmacken att tappa tanklocket, famla nervöst efter nycklarna och se den intressanta kedjan av händelse som inträffar efter ett lågmält leende.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt