under Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Ja, jag ber om ursäkt för att jag inte skriver, jag har haft extremt mycket på sistonde har varit jätte sjuk.

Först fick jag en reaktion på en medicin som resulterade i att jag va tvungen att opereras två veckor senare, självklart mådde jag skit sen några månader innan allergin upptäcktes och självklart mådde jag skit efter operationen.

När jag väl repat mig efter operationen nu och känner jaa jag börjar bli mig själv, jaaa då åker jag på lunginflammation….

Ganska uppenbart har jag haft mycket med min hälsa, som bråkat hela året egentligen bara mer senaste 6 månaderna så jag har inte haft ork med att vara dominant och så, vi har kvar grunderna som morgon och kvällsbild, be om lov och att skicka kvitto och att han har låset men i övrigt har jag bara varit sur och bitter över allt hela tiden.

Jag kan inte ha varit lätt att ha med att göra, har känt att livet varit fruktansvärt orättvist mot mig och det lättaste då är ju att ge slynan fan för det, jag känner mig i efterhand elak som fan mot honom men jag har inte kunnat hålla det inom mig och det är lättare att ge skit till någon som inte är här.

Samtidigt känner jag mig orättvist behandlad av honom på så många plan men det är ju inget jag kan göra något åt.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt