under Inlägg, Mina reflektioner, Nyheter

Fantasier är helt fantastisk. Hur man i sina tankar kan leva ut precis vad som helst. Det finns inga gränser för hur långt, hårt, mjukt eller märkligt det kan bli. Jag gillar att utmana fantasierna. Göda dem och dela med mig av dem. Det blir liksom en dimension till när man delat med sig av sina kinky fantasier. Helt plötsligt finns ju en möjlighet att de blir sanna.

865a553614e4eca00ae87d9eab054a53Vissa fantasier kanske man inte vill dela med sig av. Av olika anledningar, kanske är de för mycket av någonting och man skäms, eller så vill man inte att de ska besannas, eller så är man rädd för vad som händer ifall de skulle kunna besannas.

Mitt huvud är fullt av kinkyheter! Jag älskar min fantasi. Det är ett underbart tidsfördriv och det är helt otroligt vad jag går igång på att skapa mina möjligheter att få fantasierna att bli sanna. Ja, jag har gjort helt tokigt ovanliga saker som säkert inte alla ens kunnat tänka sig kunna införliva… Men det finns mängder av saker kvar att uppleva. Så snart jag hört om någons äventyr tänker jag… Åh, undrar just hur det skulle kännas. Eller wow… Coolt, det där vill jag absolut prova.

Jag påbörjade att göra en bucketlist precis i början av mitt bloggande, och insåg för en stund sedan att den borde vara så gigantiskt mycket längre. Varje dag händer det nåt i min fantasi som kan vara knutet till sexuellt utforskande. Jag tänkte att jag kunde dela med mig av en helt vanlig fantasi jag har, ett exempel liksom.

Jag har under ett par veckors tid tänkt att jag skulle binda fast mig, alternativt sätta fast mig i handklovar i sängen. Både armar och ben givetvis. Klä mig riktigt sexigt och vänta på att min sambo ska komma hem. Jag funderar på hur han kommer att reagera. Hur hans ansiktsuttryck kommer att vara och hur han sedan kommer att ta mig.

En annan fantasi jag har är att hos massören få ett par fingrar körda sådär farligt nära mitt våta underliv. För att senare under massagen faktiskt glida in lite försiktigt. Få brösten kyssta och vara tvungen att fotsätta hålla ner huvudet i det där lilla hålet man har ansiktet i. Jag föreställer mig hela kroppen väl inoljad och insmord. Rummet är varmt och behagligt. Min kropp väl avslappnad och nåt vågsus hörs i högtalaren i bakgrunden.

Det är liksom så att mina fantasier oftast kommer till mig när jag ska slappna av. När alla andra tankar lyfts bort från mitt annars så överaktiva tankeliv. Ett annat exempel är att jag brukar fundera på hur det skulle kännas om man låg i solariet en kall vinterdag och ett par flinka fingrar börjar att utforska kroppen. Återigen får man ju inte röra sig för mycket i solariet eftersom man har de där små sakerna för ögonen och dessutom vill undvika sollinjer.

Fantasier förgyller, fantasier förverkligas ibland men framför allt gör fantasierna livet mycket mer spännande att leva. En dold önskan, en sexuell dröm startar ju många gånger i fantasin för att senare bli större och större och till slut eventuellt någonting som man vill prova. Jag är ju väldigt impulsiv i mina sexuella utspel. Många gånger har jag gjort saker som jag i efterhand inser att jag inte ens kunnat fantisera att jag skulle ha gjort… Men oj vad bra det ändå har blivit. Det finns absolut ingenting som jag inte skulle göra igen. Allt hade jag gladeligen göra igen. Även det som varit mindre bra, eftersom jag i de lägena lärt mig någonting nytt om mig själv. No regrets, thats me and my confidence.

23Det finns massor av erfarenheter jag ser fram emot att vara med om. Och jag har en hel livsstid att utforska livets alla galna upptåg. Allt från spännande platser, människor och märkliga böjelser… I min fantasi kan jag mycket väl tänka mig att utforska bondage, strypsex, leksaker, varmt/kallt och varför inte lite dominans/undergiven när vi ändå håller på. Man ska väl prova allt minst en gång innan man har en uppfattning om vad det är. Jag kan väl inte döma ut någonting utan att ha provat det själv. Jag kan säga att det där verkar inte vara något för mig. Jag kan även säga att det där med att prova första steget i fantasin får magen att pirra och endorfinerna att få spratt. Hjärtat pulserar och studsar upp i halsgropen, pulsen stiger och pirret i magen sjunker en aning och resten av alla känsliga delar på kroppen pirrar i kapp.

Mitt huvud är en fantastisk plats. Min fantasi är underbar. Min sambo är än mer fantastisk och jag är den lyckligaste kvinnan på jorden.


Vad fantiserar du om?

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt