under Inlägg

Hej alla fina! ❤️

Hoppas ni haft en fantastisk dag!

Själv är jag helt hypad efter en riktigt grym dag! 😀

Jag har haft ett skönt flyt på jobbet, varit till gymmet för första gången på evigheter (brukar träna hemma annars), flörtat med mig min PT hem (hade fjärde träffen/dejten på gymmet idag) Tog ett skönt bad ihop, hade sex i duschen och avslutade efter duschen i sängen och sen har jag varit iväg och på dansklass. 😍 Så jag känner mig riktigt nöjd!

 

Ni känner säkert igen känslan när man är helt hypad i kroppen, man gillar något eller någon rejält och då vill man bara ha mer.. och mer.. och MER!

Ungefär så känner jag för den här killen som jag träffade idag 🙈 And it’s fu*king frustrating för när jag inte kan få mer går jag och tankar på av andra istället. Känner mig lite som en junkie som inte får sin drog så ta tar man till the next best thing. I vanliga fall brukar dom här situationerna sluta på ett av två sätt:

1. Jag, min energi och benägenhet att ta snabba beslut blir för overwhelming för personen så han flyr fort som fan…

Jag skulle inte beskriva mig själv som en klängig person som kväver folk omkring mig (eller jag hoppas i alla fall inte att jag uppfattas som en sån! 😬) Men däremot har jag mycket energi och har noll förståelse för folk som behöver “ta det lugnt”. Varför ligga där i soffan när vi kan ses och dansa hela natten?? 🤷

Ovanpå det har jag ingen förståelse för folk som vill “gå långsamt fram”. Jag vet väll vad jag gillar när jag ser det och då känns det ju väldigt dumt att dra ut på det? Är som att köpa en enorm godispåse med alla tänkbara läckerheter i men så säger man “nej, den där ska jag nog njuta av nästa månad!” och så stoppar man in påsen i skåpet 🤯 Godiset hinner ju torka och smakar mindre bra när man väl tar fram det! Nej, jag säger ät när det är färskt och så är det med det!

2. För att inte blir för owerwhelming potionerar jag ut min energi på andra vid sidan av, och det går INTE hem för dom flesta killar 🙈

Ok.. i det här fallet köper jag hela “det är inte du, det är mig det är fel på” uttrycket, jag fattar att det är väldigt svårt att förstå hur jag funkar och tänker när det kommer till sex och kärlek. Jag kan vara upp över öronen jätteförälskad i någon och bara ha ögon för den personen, men ändå kan jag ha sex med andra. För mig är det helt logiskt att sex och kärlek är skilda saker, sen är det såklart helt amazing när man kombinerar dom, men dom måste inte höra ihop alls..

But anyway…

I det här fallet är det dessvärre redan kört ändå oavsett hur jag beter mig, personen i fråga planerar att lämna landet vid första bästa chans och där skils våra vägar. 🤷 Men det betyder inte att jag inte kan njuta av en casual relation så länge den varar! 😍 Får bara hoppas att fallgrop 1 eller 2 inte avbryter kontakten tidigare än nödvändigt. 😬

Men oroa er inte för mig, som tur är har jag redan hittat en stabil ersättare för när den dagen kommer! 😉

.

.

.

Min nya fina rosa dildo! 😍

Jajjamän mina kära läsare, jag testade den igår och jag lovade ju att dela med mig av upplevelsen 😉

Den kanske inte ser mycket ut för världen men den är faktiskt utan tvekan min nya favorit!

Det finns mängder av sexleksaker där ute som kan göra alla möjliga saker, men ibland är en kvinnas bästa vän en helt vanlig välsvarvad kuk. Och det är precis vad den här dildon levererar!

Personligen tycker jag sizen är helt rätt, den va inte lika hård som många dildos kan vara utan snarare lite åt det mjuka hållet vilket va väldigt skönt och sugkoppen satt väldigt bra och stadigt så jag kunde gnida mig mot den och låta den tränga in utan att den lossnade från sin plats.

Jag njöt väldigt mycket av den i duschen igår 🤤

Blev lite extra glad när jag gjorde rent den efteråt och såg att den har ett litet hjärta på undersidan av sugkoppen 🙂

Det tyckte jag va en tjusig detalj 😊

Trevlig kväll på er! 😘

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Ax
  Svara

  Mums!

  • Nymphomaniac
   Svara

   ❤️

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt