under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna, Nakenbilder

Träffade min älskade slyna idag,vi hade en extremt skön stund och han gjorde mig ordentligt snopen.

Direkt innanför dörren rlk hans kläder och sedan gick vi in i rummet där han långsamt smekte av mina kläder och kysste mina fötter, jag la mig på rygg i sängen och började smeka min fitta innanför stringtrosorna medans han fick titta på, han ynkade bönade och bad och tillslut fick han slicka mig utanpå trosorna en stund.

Tillslut fick han av mig trosorna men hade bara lov att använda sin hand men inte tunga, jag äkskar när hans händer smeker mig, några fingrar djupt i mig i rasande tempo så jag inte kan annat än att stöna och gny.

Idag hade jag inte tänkt mig att ta emot hela hans hand utan sa stopp nör jag började känna mig fylld, han sa att jag skulle känna med min hand, det var redan försent för utan att jag mätkt det alls hela hans hand fyllde mig utan problem och jag kände mig så jävla kåt det var då han frågade om han fick ta fram min wand, vilket självklart var okej och på det sättet gav han mig två underbara orgasmer jag lyckligtvis hade behärskning nog att inte skrika mig igenom.

Vidare tänkte vi ändp prova den gigantiska dildon som sitter fast i min strapon sele, drn ör verkligen enorm, jag tog på en gummihandske och började smeka hans hål, han började stöna och greppa eftet täcket direkt tycker det är väldigt tändande att han tycker så mycket om när jag är där!

Efter några fingrar hämtar han straponen och jag tar på den medans han smörjer in sitt tajta hål ännu lite till, jag har redan då listat ut att det aldrig kommer gå men han kämpade på väldigt målmedveten en bra stund,jag såg på honom hur ont det gjorde men han fortsatte kämpa och jag gjorde inget annat än att smeka hans lår och orata lite ibland, självklart gick det inte och han blev extremt besviken, kanske för jag redan innan den kom sa att jag skulle hjälpa honom hitta någon man som kan knulla honom om han inte klarar att bli det av mig.

Han klarade det inte som sagt men jag tyckte han kämpade på så bra att jag låste upp honom och han blev snabbt hård när jag satt gränsle över honom, han kom snart in i mig och var alldeles snart nära som vanligt.

Dock hände det något väldigt mystiskt som fick mig att undra om han tiggde eller fjäskade, han brukar aldrig vara speciellt mysig eller söt så sett men mitt i allt när han var ovanpå mig och i mig så bad han mig att hålla om honom och eftersom sånt aldrig någonsin händer är det ju klart jag tror han fjäskar?!

Iaf verkade det inte som det va något sådant jag frågade om han fjäskade nej sa han och när jag frpgade vad han då gjorde så sa han att han njöt… Jag tyckte faktist väldigt mycket om det även att jag blev väldigt misstänksam.

Efteråt så åkte vi och åt ihop, något jag uppskattade mycket och han tom log några gånger 🙂

Dålig bild men har en hand i mig!

Dålig bild men har en hand i mig!

Fistad, dålig bild dock :(

Fistad, dålig bild dock 🙁

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt