under Produkttester

Med småbarn så blir som sagt sexlivet lite lidande

Vi har försökt prioritera tid med varandra när barnen sover och en grej vi tänkte skulle kunna var skoj var just Satisfyer Pro 4 couples.
Sagt och gjort så köpte vi hem den ifrån en helt ny site som vi gillar, de säljer endast Satisfyers och det gjorde köpet så mycket enklare när alternativen var borttagna liksom.

Så igår kom den på posten och vi hämtade förväntansfullt ut paketet. Efter barnen hade somnat så placerade vi oss i sängen med ett varsitt glas vin och bara njöt av varandras sällskap.

Jag började med att slicka min fru, något jag verkligen älskar

Under tiden hade jag en av hennes favoritpluggar i handen för att värma upp den under tiden som hon njöt av oralsex. Med hjälp av glidmedel så pressade jag sedan sakta in den i hennes rumpa, ungefär halvvägs säger hon “kan jag inte få stoppa in den själv?” här hade jag försökt vara försiktig och hon pressar in den på under 5 sekunder, kände mig allt lite lurad 😀

Att sedan få en avsugning i världsklass gjorde inte mig mindre sugen och stenhård som jag var så pressade jag mig in i hennes andra hål. Till saken hör att hon alltid har ögonen stängda när hon njuter och hon är i princip okontaktbar. Mitt i allt detta tog jag fram Satisfyer Pro 4 Couples och behandlade även denna med glidmedel innan jag förde in den i henne.

Det första vi båda reagerade över vara att själva “armen” som man har i henne, var lite väl hård, något vi båda kommenterade. Men det visade sig att när väl vibratorn var på plats och igång så funkade den fint, man behöver bara hitta tekniken kom vi överens om, men vi skulle gärna se att på kommande versioner var armen lite mer rundad och aningen mjukare.
Först satte vi igång själva vakuumvibratorn som träffar hennes klitoris och sedan satte vi igång själva vibratorn som stimulerar hennes G-punkt och min kuk.

Jag svär att det inte tog 30 sekunder innan hon kom….. helt okontaktbar i säkerligen 2 minuter och jag var tvungen att lugna ner mig för att inte hon skulle svimma. När hon väl hämtat sig så tog det återigen under minuten innan orgasm nr 2 infann sig, denna gången var urladdningen så kraftig att tårarna rann.
jag antar att buttpluggen i sig hade en hel del med detta att göra.

Vi fortsatte sedan utan just den vibratorn och ersatte den istället med den vanliga Satisfyer 2 Pro som vi testat tidigare. Ett antal orgasmer senare ser jag att hon inte klarar mer och tänker att nu är det nog allt min tur. Hennes fitta stramar så fantastiskt skönt och med buttpluggen på plats i hennes rumpa så blir själva känslan aningen skönare och man känner liksom hur pluggen trycker lite extra, svååårt att hålla sig!

Summering av Test av Satisfyer Pro 4 Couples:

Plus
Snygg
Tyst
Enkel att sköta när man väl kollat in kontrollerna (detta glömde vi såklart)
Orgasmgaranti!!!!!

Minus
Aningen hård “arm” som är lite spetsig.

Slutbetyget blir 4/5 M

Satisfyer Pro 4 Couples köper ni här >>Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Snygg Magic Wand från Sinamatic.se