under Inlägg

729x90
Sexliv - vårt är fantastiskt, en blogg om oss, vi är swingersIbland uppfattas det som att man har ett dåligt sexliv i sitt förhållande bara för att man gillar att ligga med andra. Det är som att folk tror att vi har det torrt på kammaren på egen hand och därför söker den där extra kryddan för att hitta tillbaka till lusten själva. Andra kanske har det så…. men det gäller absolut inte för oss.

Vårt sexliv på egen hand är magiskt, suveränt och helt djuriskt hett, intimt och upphetsande. Vi har våra hetaste stunder ihop med varandra. Vi behöver egentligen inte andra partners men vi gillar det.

Jag personligen tycker det är svårt att hitta de där paren, personerna som man har de mest intressanta mötena med. Det faller ofta på att det saknas personkemi, en part i det andra förhållandet vill mer än den andra. Eller att det helt enkelt inte går att lösa på grund av praktiska skäl.

Sexliv - vårt är fantastiskt, en blogg om oss, vi är swingersPå senaste verkar det som att tjejerna varit obstinata. Jag upplever att jag är väldigt öppen. ärlig och omhändertagande. Är det för mycket begärt att önska detsamma av motparten? Massor av regler och krav som ska upprätthållas. Vilket jag självklart måste respektera. Men som jag tycker skapar ett utrymme för oro, missförstånd och att det är komplicerat. Jag är ärlig, och säger ifrån när jag tycker att någonting känns jobbigt. Jag förväntar mig att andra gör detsamma.

Anledningen till varför jag uppskattar swingerslivet är att jag älskar att flörta, förföra och känna det där pirriga i att möta en blick, smaka på någons läppar för första gången och bygga upp en stämning som bubblar bultar och sjuder tills den övergår i en pulserade explosion av erotik. Jag gillar att bli bekräftad med smicker, blickar och förväntansfulla önskemål om att få göra stygga saker med mig. Inom vårt förhållande är vi generösa med just detta. Vi vårdar varandra och uppvaktar varandra ofta och mycktet. Det gör att vi är fantastiskt kärleksfulla och förföriska sinsemellan. När vi möter en annan person, ett annat par blir det ytterligare en nivå till det hela. Det blir nytt och spännande. Jag brukar vara väldigt nervös och spänd…förväntansfull.

Sexliv - vårt är fantastiskt, en blogg om oss, vi är swingersDet är precis det jag älskar allra mest med att leva som swinger. Att få tillåtelse att flörta, förföra och bubbla. Det är inte lika mycket själva sexakten som leken innan och efter.

Jag undrar om det är så att många provar på swingerslivet utan att egentligen ha pratat igenom vad det innebär för relationen med partnern. Att det skapar konflikter, svartsjuka och drama. Vad paren då sällan förstår är att det är någonting som påverkar de andra personerna de träffar. Ingen vill vara den som skapar en massa drama och konflikter för det andra paret. Ingen vill hamna mitt i ett svartsjukedrama. Då är man kanske inte redo att inom sitt förhållande utforska swingerslivet till fullo.

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Pinkbender
  Svara

  Klockren skriver !!
  Stämmer så bra !!
  Håller med texten till 100%

 • Pinkbender
  Svara

  Klockren skriver!
  Stämmer så himla bra allt du/ni skrev här.

  • MinaLustar
   Svara

   Tack 😀
   Vi ser fram emot att läsa massa mer om era äventyr!

 • Pinkbender
  Svara

  Klockrent skrivet!
  Stämmer till 100% allt du skrev!!

 • Pinkbender
  Svara

  Gick inte ge feed back för grymt bra skrivet

 • marti
  Svara

  Hvor blir det av bildene som tidligere lovet?

 • Dixie
  Svara

  Bra text. Håller med till 1000%. Om allt!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt