under Littlemisslolita

Min inställning till just strypsex har ändrats en hel del det senaste halvåret. Detta är dock något som jag går sjukt igång på och får en slags “high” utav, men det gör mig otroligt rädd också.

Jag har läst på en hel del det senaste om just strypsex m.m. och har även upplevt en del sjuka symtom efteråt vilket har gjort mig än mer rädd för att något kan gå fel. Till och med leda till min död. Jag har dock alldeles för mycket att leva för, så nu för tiden har jag lagt strypsex på hyllan, för det är en väldigt farlig lek att leka både ensam och med en partner. Sen är det väldigt lätt efter ett tag att tänja på gränserna och det kan vara just den lilla tänjningen på gränsen som får dig att få en hjärtattack eller ett hjärtstillestånd. Det är inte värt det och det finns det så mycket annat att utforska inom bdsm som jag ser det och jag har långt ifrån utforskat alla delar.

Vill ge er rådet att helst inte leka dessa lekar, men om ni ändå vill så läs på för gudskull! Kunskap är a och o när det gäller strypsex, men kom ändå ihåg att allt kan man inte kontrollera fullt ut. Kom även ihåg att du leker alltid med ditt eller din partners liv när du utför “Breath control”! Ditt liv ligger i dina eller i din partners händer!

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • Anonym
  Svara

  Men oj, det låter som du har haft en dålig upplevelse?

  • Littlemisslolita
   Svara

   Lite grann ja….

 • Anonym
  Svara

  Asså om ens partner kan sin sak onär erfaren är de absolut ingen fara,
  Men de gäller o ha en erfaren partner, så

 • Sara
  Svara

  Jag absolut älskar strypsex, men med min tjej och det är för jag litar på henne, hade aldrig rekommenderat någon att göra det med en tillfällig kontakt…

 • Littlemisslolita
  Svara

  Snacka om att man måste lita på personen till 100%. Mycket som kan gå fel om man inte vet vad man håller på med. Tillfälliga kontakter skulle inte jag heller rekommendera. Viktigt att kunna läsa av sin partner och det gör man först när man känner varandra utan och innan. Kunskap och erfarenhet är verkligen a och o inom detta!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt