under Mina reflektioner, Nyheter

Vanligtvis är jag inte den som tjuvlyssnar på folk när de sitter och pratar. Jag är mer den som tittar på folk och försöker att lista ut varifrån de kommer och vart de är på väg. Men igår fick jag ett fantastiskt tillfälle att tjuvlyssna på två killar som helt uppenbarligen var ute på sin första dejt. De var så gulliga. Han världsvan vagabond som rest runt hela världen med härkomst från Sydafrika. Han hade ett fantastiskt fint skägg och en sådan där solbränna som alla vi andra dödliga är fruktansvärt avundsjuka på. Den andra killen lite mer blyg återhållsam och kom från Polen. De småpratade länge och väl om väder, vind, tidigare resmål, deras familjer och livshistorier. Det kändes som att jag satt på första parkett och lyssnade till ett avsnitt av gay-Paradise hotel.

Jag antar att de inte förstod att jag och många andra runt omkring lyssnade in på deras samtal. När de skämtade och sa någonting roligt, fick jag anstränga mig för att inte skratta samtidigt… måhända att jag drog lite på mungiporna eftersom jag var så engagerad i samtalet. Det kändes liksom som att jag kände dem och var lika delaktig i samtalet som de .

De pratade relativt öppet om sex och relationer. Vad de ville ha ur ett förhållande. Vagabondsnubben sa att det är så skönt med gay livsstilen, eftersom man stort sett kan ha en ny fling varje dag. Träffa massor av män och bara ha skönt och umgås med. Polacken försökte förklara att han inte alltid bara vill ligga. Ibland är det rätt skönt att bra hänga, umgås och kramas med. Vagabonden kontrar med; ”men det är ju så skönt med sex, jag vill ligga.” Polacken fnissar lite nervöst.

tjuvJag satt på min åhörarplats och kände att åh… detta måste jag bara blogga om!

Mina reflektioner var flera:

  • Hur har de träffats. Vi befinner oss mitt ute i ingenmansland och tänker att det säkerligen inte är helt lätt att träffa en annan gay man på måfå härute.
  • Snacka om att vi inte skulle ha en chans på det där skägget. Inte ens om jag verkigen verkligen ansträngde mig skulle jag förmodligen aldrig få ligga med honom. Min sambo har liksom verkligen sagt nej till bisex från hans sida. Ingenting går upp i hans ändalykt… Desto mer i min ;)
  • Fan, att vi var tvugna att gå… Vi hann aldrig lyssna färdigt om de fick napp eller om det blev dissen för dem båda. Dock såg de ut att vilja klä av varandra med blicken. Jag tror minsann att deras lilla lunchdejt gav utdelning. Kul med vårkärlek i luften
  • Va det fel av mig att lyssna in? Borde jag skämmas?
  • Hur kan det onåbara vara så intressant? Är det som Scooter sjunger, ”The chase is better than the catch”.

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt